17-07-2012، 17:30
سلام من میگم که مثل ویکیپدیا که وقتی موضوعی از اون با سایت یمیاریم حتما باید اون نوشته ی بالا که نوشته ویکیپدیا داشنامه ازد ما هم میتونیم ی ک شعار درست کنیم
|
پیشنهادات |
|||||||||||||||||
17-07-2012، 17:30
سلام من میگم که مثل ویکیپدیا که وقتی موضوعی از اون با سایت یمیاریم حتما باید اون نوشته ی بالا که نوشته ویکیپدیا داشنامه ازد ما هم میتونیم ی ک شعار درست کنیم
17-07-2012، 17:32
از تصميمات مستر فريد هست!
21-07-2012، 1:22
یک بازی متل تخته نردبذارین تا۲تاانجمنی باهم بازی کنن.یک چیزی تو مایه های فیس بوک.
21-07-2012، 3:11
اگه یه چت روم بزارید خیلی خوب میشه
21-07-2012، 3:34
چت روم بود دیگه نیست
![]()
21-07-2012، 13:20
چت روم به خاطر نداشتن تربیت بعضی از کاربرا بسته شد!!
21-07-2012، 13:37
یه پیشنهاد بدم؟؟!
اونایی که قراره حذفشون کنید یاهمون اخراجشون کنید بهشون فرصت بدین از دوستاشون خداحافظی کنن البته این فقط یه پیشنهاده
21-07-2012، 15:06
منم یه پیشنهادی بدم.توروخدا به کسی بر نخوره چون منظورم به فرد خاصی نیست.
![]() لطفا قانون بزارین بالای 15 سال ثبت نام کنن.
من ناراحت نشدم ولی نظرم را در این مورد می دم
این جا سایت بازی است و افراد بالای 15 سال فقط حق ندارند بازی کنند . خودم هم می خواستم یک پیشنهاد بدم . ان موضوع هایی که ما می دیم و با موضوع های دیگه ارغام می شه از تو جایی که می نویسه ما چند تا موضوع دادیم پاک می شه . اگه پاک نشه خیلی بهتره اون وقت ما می فهمیم که چند تا موضوع دادیم و اگر هم می شه موضوع هایی که دادیم و بسته شده را هم جدا از اون ها نمایش داده بشه تا بفهیم چند تا موضوعمان هم بسته شده با تشکر یک پیشنهاد دیگه هم به ذهنم رسید توی کنترل پنل کاربر که می ری اون کنار می نویسه صندق ارسال و سطل زباله و صندق دریافت خیلی خوب می شه که کنارش هم بنویسید که چند تا تو هر کدوم است و این جوری قبل از این که واردش بشی می فهمی که تو هر کدوم چند تا چیز داری ممنون و با تشکر ببخشید من زیاد پیشنهاد می دم یک پیشنهاد دیگم این است که : وقتی توی صفحه اصلی انجمن هستی و بعضی موضع ها که طولانی است همش نمیفته و ما نمی تونیم اسم کامل موضوع را ببینیم . اگه امکان داره وقتی که روش کلیک کنیم اسم کاملش بیاد این جوری خیلی بهتر می شه هر چند نظم و تمیزی صفحه کمی بهم می خوره
با اجازه صابر
پیشنهاد اول : شما باید سعی کنید که موضوع ها رو در انجمن مناسب بگزارید که ادغام نشه اگه تکراری یا بی کیفیت هم بگزارید که نیازی به دیدن نیست فقط حجم زباله دان زیاد میشه پیشنهاد دوم :اگه برین تو قسمت خالی سازی پوشه ها ، جلوی هر کدوم نوشته که چه تعداد دارید پیشنهاد سوم : اگه کامل بیاد نظم ستون ها قاطی میشه و از این صافی خارج میشه
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
![]() |
پیشنهادات کاربران مخصوص نوروز 1400 |