29-06-2014، 9:47
(29-06-2014، 9:45)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هلو طالبی رو ی بار امتحان کن....البته تو تابستون نه تو زمستون بکش..
(29-06-2014، 9:43)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2014، 9:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2014، 9:36)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2014، 9:34)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قلیون می کشی؟
لا مصب بریم مث نورا ی لیوان مشروب بخوریم تا ی ماه روضه بر ما حرام شع:|
مهرداد قلیون کشیدن تو ماع رمضون ازادع ب شرطی ک دود رو فر نبری
من ک خوارکمه-_-
جوک گفتی میشه قلیون نکشم ؟چی میکشی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این خوبع؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یا این؟
بدون شحر:|
من یا دوسیب یا هلو طالبی ☺
اوق
هلو طالبی دیگه چیه
قلیون فق دوسیب.شراب.بلو بری
اره دوسیبم خیلی خوبه...من ب جز ویسکی هنوز چیز دیگه ای خوردم-_-