امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

هـــــــــــــــــــآی ^ـــــــــــــ^
 سپاس شده توسط [ niki ]
آگهی
(08-04-2014، 15:59)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:55)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:53)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس داری؟
عــآرع ^_^

بیا
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 47
تـــه دیگــ سیب زمــــــــــــــــــــینی ! ؟ . . . 91

میخوامcrying
وآســــــه خــودمـــــــــــــــــــــــــــــــــ >_<
(08-04-2014، 15:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:54)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینکارو نمیکنم

یه بارم تو کوچمون اومده بود میخواست ... کنه |:

منم گفتم امید خعلی بی قیرتی بهش برخورد رفت |:
|:
یعنی فقط تورو به خاطر ... میخواد؟ |:
فقط و فقط ؟! |:

نه فقط اون نه |:

میگه از تو خوشم میاد تو خصوصیاتی داری که بقیه ندارن |:

حتی چن بار جلو بابام گفت من بالاخره میام خواستگاری دخترت |:

بابام هم این حرفشو رو شوخی حساب کرد -___-
وآی من انقدر از این پسرآی پر رو خوشم میاد -_-

من پررواماSmile‏‎
 سپاس شده توسط First Star ، ✘v!☻lent girl✘ ، † αƖιєη †
(08-04-2014، 16:00).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــــــــــــــآی ^ـــــــــــــ^
رَهـــــــــــــــــــــی ^_^

عــمو عــمو ^_^ مــن از اون آوآتـآرای خــُشــمل پــسرونــع مــیخوامــ ^_^
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ERF@N
(08-04-2014، 16:00)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:59)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:55)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــآرع ^_^

بیا
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 47
تـــه دیگــ سیب زمــــــــــــــــــــینی ! ؟ . . . 91

میخوامcrying
وآســــــه خــودمـــــــــــــــــــــــــــــــــ >_<

هع
اینا دارن درباره ی دوس پسر حرف میزنن ما درباره ته دیگ سیب زمینی
عجبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــBig Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(08-04-2014، 16:01)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزلـــــــــــی(:
^ـــــ^
(08-04-2014، 15:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم واسه همین دوسش دارم ^__^

فقط از اون لحاظ بده |:
آورین ^_^
خب بهش بگو اگه میخوای من باهات دوس شم یه شرط داره -_-
هیج کاری و حرفی راجب .... نمیزنی و نمیکنی -_-
قبول میکنه؟ |:
 سپاس شده توسط First Star
(08-04-2014، 16:03).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 16:01)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزلـــــــــــی(:
^ـــــ^
هــــــیممممممـ ^.^ !!

خـــوبـــــی ! ؟ . . .
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(08-04-2014، 16:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:54)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینکارو نمیکنم

یه بارم تو کوچمون اومده بود میخواست ... کنه |:

منم گفتم امید خعلی بی قیرتی بهش برخورد رفت |:
|:
یعنی فقط تورو به خاطر ... میخواد؟ |:
فقط و فقط ؟! |:

نه فقط اون نه |:

میگه از تو خوشم میاد تو خصوصیاتی داری که بقیه ندارن |:

حتی چن بار جلو بابام گفت من بالاخره میام خواستگاری دخترت |:

بابام هم این حرفشو رو شوخی حساب کرد -___-

من پررواماSmile‏‎
:|
کــه چــی ؟! |:
 سپاس شده توسط ERF@N
(08-04-2014، 16:03)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم واسه همین دوسش دارم ^__^

فقط از اون لحاظ بده |:
آورین ^_^
خب بهش بگو اگه میخوای من باهات دوس شم یه شرط داره -_-
هیج کاری و حرفی راجب .... نمیزنی و نمیکنی -_-
قبول میکنه؟ |:

باوشه ^_^

فکر کنم قبول کنه -___-
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان