امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

لـا الـلـه الـا الـلـه!|:

کـیـا تـو مُـردی-_-
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
بچه ها تاپیک خاک بر سری پیدا کردم
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
(14-03-2014، 21:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چی دختره رو اینجوری کرد ؟ Big Grin چه جوری کرد ؟ |: Big Grin

|: ها؟هیچی هیچی کاری نکرد دختره|:
کار بدی نکرد!|:
با منحرفا حرف زد؟!
زد؟نه نزد!
سوژه بودعـآیـآ؟|:
فک کنم منظورمو نفهمیدی یکم بیشتر دقت کن Big Grin

هــــــــــآ؟|:
دختره رو کاری نکرد باهاش شوخی کرد|:
هیچی بیخیال این حرف دیگه زیادی به انحراف کشیده شد |: همون بهتر نفمیدی

من برم بــــای |:

بـــــــــآی|:
خوش بذگره
راستی به لیستم اضافت کردم/:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
ســــــــــــــــــــــــــــــلام
BYE
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mr.Robot
ایـمـان؟هـویـج؟مـو هـویـجـی؟شـبـیـه اروپـاییـایی!

شـمـاره پـلـاک مـاشـیـنـتـون رو بـرداشـتـم:>> یـوهـاهـاهـآ{:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
مونا واقعا رهبر سلامت بود|:؟
 سپاس شده توسط MONA-GH
(14-03-2014، 21:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها تاپیک خاک بر سری پیدا کردم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?action=thank&tid=95694&pid=1663576
من و باش که با کله رفتم توش |:

(14-03-2014، 21:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: ها؟هیچی هیچی کاری نکرد دختره|:
کار بدی نکرد!|:
با منحرفا حرف زد؟!
زد؟نه نزد!
سوژه بودعـآیـآ؟|:
فک کنم منظورمو نفهمیدی یکم بیشتر دقت کن Big Grin

هــــــــــآ؟|:
دختره رو کاری نکرد باهاش شوخی کرد|:
هیچی بیخیال این حرف دیگه زیادی به انحراف کشیده شد |: همون بهتر نفمیدی

من برم بــــای |:

بـــــــــآی|:
خوش بذگره
راستی به لیستم اضافت کردم/:
منم :/
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(14-03-2014، 21:08)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــــــــــــــــــلام

امـضـات^_^چـقـد خـوشـگـلـه^_^مـایـلـیـه^_^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mr.Robot
(14-03-2014، 21:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا واقعا رهبر سلامت بود|:؟

ا=
خخخخخخ
گــفـتگـوے آزاد 【89】 46
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(14-03-2014، 21:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لـا الـلـه الـا الـلـه!|:

کـیـا تـو مُـردی-_-
چراع؟
تو که تو قبرتی!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان