20-09-2015، 1:17
(20-09-2015، 1:14)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 1:09)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فدای تو
(20-09-2015، 1:06)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 1:05)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی هم نی مارو دوس داشته باشه .__.*
ای حسود D:
من چغندرم ؟ ._.
امروز مگه یادت رفته چه قدر پیام عشق بازی دادیم ؟ خخخخ (:
هی تو میگفتی عاشقتم ، هی من میگفتم منم عاشقتم !
ملیکاع !
بنظرم هویج بیشتر بت میاد .__.❤
عه راس میگی آ .. ._. .. حالا یکی دیگه هم بیاد منو دوس داشته باش چی میشه ( ._. )
شادیع !
:| D:
(20-09-2015، 1:12)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من تو را میپرستم *_*
راستی شادی..
یه اپ هم هست برای هری پاتر..
یکی از همونایی که تو lotr بود داد..
من پیداش نکردم..
دوباره داد .. سرچ میکنم میگم بهت که بمیریم .. ((((:
(20-09-2015، 1:09)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گریفندور بدبخت ._.
(20-09-2015، 0:59)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 0:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 0:44)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب وقتی خریدمشون چی ؟ بعدش چیکار کنم ؟!
برو تو سالن اصلی گروهت
دوئل و معجون سازیو انجام بده :>
منِ خاک بر سر تو هافلپافم -_-
جای احمقاس >__<
دوئل باید یکی باشه که انجامش بدم . با کی ؟
انگلیسی اصلا حالیم نمیشه .. تو فیلما کاملا میفهمم حتی بهتر از فارسی ولی تو پاترمور نه >_<
هافلپاف گروه احمقا نیس که ! سدریک دیگوری مگه احمق بود ؟
من خودمم هزار سال پیش برای اولین بار که عضو پاترمور شدم هافل افتادم منتها نیومدم اصن ! اموز عضو شدم ریونکلا افتادم .
با سیستم .-.
:|
گریفندور از همه عقب تره الان :|
1 - اسلیترین
2 - ریونکلا
3 - هافلپاف
4 - گریفندور
._.
میخام کلاسا شرکت کنم ! چه جور ؟
ی سوال کدوم گروه بود ک بیشتر آدم بدا از اون گروه بودن ._. ؟