امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

(20-09-2015، 1:14)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 1:09)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 1:06)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 1:05)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی هم نی مارو دوس داشته باشه .__.*

ای حسود D:
من چغندرم ؟ ._.
امروز مگه یادت رفته چه قدر پیام عشق بازی دادیم ؟ خخخخ (:
هی تو میگفتی عاشقتم ، هی من میگفتم منم عاشقتم !
ملیکاع !

بنظرم هویج بیشتر بت میاد .__.❤ 
عه راس میگی آ .. ._. .. حالا یکی دیگه هم بیاد منو دوس داشته باش چی میشه ( ._.  )
شادیع ! 
:| D:
فدای تو  Angel Heart 

(20-09-2015، 1:12)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی شادی..

یه اپ هم هست برای هری پاتر..

یکی از همونایی که تو lotr بود داد..

من پیداش نکردم..

دوباره داد .. سرچ میکنم میگم بهت که بمیریم .. ((((:
من تو را میپرستم *_*

(20-09-2015، 1:09)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:59)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:44)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب وقتی خریدمشون چی ؟ بعدش چیکار کنم ؟!

برو تو سالن اصلی گروهت 
دوئل و معجون سازیو انجام بده :>
منِ خاک بر سر تو هافلپافم -_-
جای احمقاس >__<

دوئل باید یکی باشه که انجامش بدم . با کی ؟
انگلیسی اصلا حالیم نمیشه .. تو فیلما کاملا میفهمم حتی بهتر از فارسی ولی تو پاترمور نه >_<
هافلپاف گروه احمقا نیس که ! سدریک دیگوری مگه احمق بود ؟
من خودمم هزار سال پیش برای اولین بار که عضو پاترمور شدم هافل افتادم منتها نیومدم اصن ! اموز عضو شدم ریونکلا افتادم .

با سیستم .-.
:|
گریفندور از همه عقب تره الان :|
1 - اسلیترین 
2 - ریونکلا
3 - هافلپاف
4 - گریفندور
._.
گریفندور بدبخت ._.
میخام کلاسا شرکت کنم ! چه جور ؟

ی سوال کدوم گروه بود ک بیشتر آدم بدا از اون گروه بودن ._. ؟
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی
(20-09-2015، 1:14)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریفندور بدبخت ._.

شاید باورت نشه
ولی من کلن 40 دیقس ک ثبت نام کردم :|
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 46
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(20-09-2015، 1:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریفندور بدبخت ._.

شاید باورت نشه
باز داری شوخی میکنی ؟ ._.
منم 3 ساعته ثبت نام کردم ! البته اگه چن سال پیش رو در نظر نگیریم ..
من یه چی بگم ؟ از جیمز پاتر متنفرم =|

(20-09-2015، 1:17)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسلیتیرین .
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Berserk ، esiesi
(20-09-2015، 1:17)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 1:09)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 1:06)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 1:05)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی هم نی مارو دوس داشته باشه .__.*

ای حسود D:
من چغندرم ؟ ._.
ملیکاع !

عه راس میگی آ .. ._. .. حالا یکی دیگه هم بیاد منو دوس داشته باش چی میشه ( ._.  )
شادیع ! 
فدای تو  Angel Heart 

(20-09-2015، 1:12)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی شادی..

من پیداش نکردم..

من تو را میپرستم *_*

(20-09-2015، 1:09)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:59)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو تو سالن اصلی گروهت 
دوئل و معجون سازیو انجام بده :>
منِ خاک بر سر تو هافلپافم -_-
جای احمقاس >__<

انگلیسی اصلا حالیم نمیشه .. تو فیلما کاملا میفهمم حتی بهتر از فارسی ولی تو پاترمور نه >_<
من خودمم هزار سال پیش برای اولین بار که عضو پاترمور شدم هافل افتادم منتها نیومدم اصن ! اموز عضو شدم ریونکلا افتادم .

با سیستم .-.
1 - اسلیترین 
2 - ریونکلا
3 - هافلپاف
4 - گریفندور
._.
گریفندور بدبخت ._.

هافلپاف =||
من ی دور هری پاتر رو ببینم میام ثبت نام میکنم اونجا .__. 
 سپاس شده توسط Apathetic ، omidkaqaz
کی ساعت 3 شد ؟ >_<
راستی .. ب نظرتون کتابای هری پاتر بهتر بودن یا فیلماش ؟!
من ب نظرم فیلما خیلی خوب بودن .. ولی اگه کسی به عمق داستان و فیلمنامه علاقه داره کتابا از نظرش بهتر بودن ..
من کتابای 2 و 3 و 4 و 5 رو خوندم بنظرم هرکی نخونه خیلی عقبه چون چیزای زیاد و مهمی توش داره !
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Berserk ، esiesi
(20-09-2015، 1:21)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای حسود D:
من چغندرم ؟ ._.
ملیکاع !

شادیع ! 
فدای تو  Angel Heart 

راستی شادی..

من پیداش نکردم..

من تو را میپرستم *_*

با سیستم .-.
1 - اسلیترین 
2 - ریونکلا
3 - هافلپاف
4 - گریفندور
._.
گریفندور بدبخت ._.

هافلپاف =||

مطمنی :| ؟
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، esiesi

جواب میشه اسلیتیرین !
ببخشید فک کردم گفتی کدوم گروه بود که بیشتر کاراکتر ها از اون بودن ..
اسلیتیرین بدترین گروه بود ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط esiesi ، Berserk
کتاباش رو من دیدم هنگ کردم =|
مثل حریم سلطانن … بالای پونصد صفحه :||||
 سپاس شده توسط esiesi
(20-09-2015، 1:18)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 1:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریفندور بدبخت ._.

شاید باورت نشه
باز داری شوخی میکنی ؟ ._.
منم 3 ساعته ثبت نام کردم ! البته اگه چن سال پیش رو در نظر نگیریم ..
من یه چی بگم ؟ از جیمز پاتر متنفرم =|

فک کنم گریفندور بود ..

نه به جون خودم راست میگم ._.
چرا ؟:|
+
اطلاعات غلط نده -_-
اسلیترین
تمام ارتش تاریکی و خود ولدمورت از اسلیترین بودن -_-
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 46
 سپاس شده توسط Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان