امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

(30-07-2015، 16:24)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دو نفر قراره بیان تو تاریخ فعالیت کنن(:
اگه باهام تو ی سری موارد ک تو خ بت میگم موافقت کنی مثل قبل میشه..
شاید فعالیت کاربرا بیشتر بشه
اون چه فایده ای داره؟ فقط یک تاپیک دیگه به قسمت مهم های تاریخ اضافه میشه! همین!
می خوای برو این کارو بکن. ولی فایده ای نداره

فعلا فقط باید توجه جلب کنم ک بازدید بله بالا بعدا کم کم تایپیکایی میزنم ک بقیه بتونن نظرشون و بگن چون کاربرا توش زیاد میشن در نتیجه فعالیت گروهی بالا میرن(:
این مساابقه هم ب بازد ید خیلی کمک میکنه تا جایی ک توان مالیم برسه ادامه میدم:/

تو بازدید رو با جمع کردن کاربری که مخصوص اون انجمن باشه اشتباه گرفتی. همون دوستانی هم که در گذشته در اون انجمن بودن به خاطر این بود که بنده پیداشون کردم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ( lιεβ )
آگهی
;n,l hplrd

کدوم احمقی منو Hک کرددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

هککککک

اخه مگه من چیکارتون کردم ک هکم می کنین

بی ادباااااااااااااااااااااااا
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
تریپی نی تریپی نی رنگ حقیقته
+ من هکت کردم |: ( شوخی )
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 46
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ( lιεβ )
(30-07-2015، 16:37)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:24)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا فقط باید توجه جلب کنم ک بازدید بله بالا بعدا کم کم تایپیکایی میزنم ک بقیه بتونن نظرشون و بگن چون کاربرا توش زیاد میشن در نتیجه فعالیت گروهی بالا میرن(:

تو بازدید رو با جمع کردن کاربری که مخصوص اون انجمن باشه اشتباه گرفتی. همون دوستانی هم که در گذشته در اون انجمن بودن به خاطر این بود که بنده پیداشون کردم.
من دارم حد اکثر تلاشمو میکنم برادر من:/
دیگه خودت شاهدی
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ( lιεβ ) ، ρѕуcнσραтн
(30-07-2015، 16:39)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:37)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه خودت شاهدی
آره و ممنونم ولی اخه فکر می کنم مسیرت اشتباه هست.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ( lιεβ ) ، ρѕуcнσραтн
این پلاگین اطلاعیه خیلی مسخرس:/
هرچی میشه میگه:|
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، ρѕуcнσραтн ، saba 3 ، FARID.SHOMPET
(30-07-2015، 16:37)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

;n,l hplrd

کدوم احمقی منو -- کرددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

هککککک

اخه مگه من چیکارتون کردم ک هکم می کنین

بی ادباااااااااااااااااااااااا

چـرا جـو مـیـدی |:
 سپاس شده توسط saba 3 ، ρѕуcнσραтн ، ( lιεβ )
(30-07-2015، 16:39)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تریپی نی تریپی نی رنگ حقیقته
+ من هکت کردم |: ( شوخی )

-_______-
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ( lιεβ )
(30-07-2015، 16:36)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شـوهـر نـه |:

شـایـد یِ کـار دیـه بـراش کـردمـ |:
_
تـل داری ؟ |:

آره بآو دآرم !

میخوای چیکآر کنی وآسم ؟
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 46
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، ( lιεβ )
(30-07-2015، 16:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 16:39)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه خودت شاهدی
آره و ممنونم ولی اخه فکر می کنم مسیرت اشتباه هست.
تو الان میگی ک کاربرایی بیارم ک تو بحث های تاریخ شرکت کنن؟
متوجه نمیشم دقیق..
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ( lιεβ ) ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان