امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13

(15-10-2014، 16:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:49)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:45)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصولا هیشکی ب من نمیگه دوست :|
اره...منم نباید می گفتم!

اشتبا شد

خدافـظ...

ای جان ناراحت شد ._.
خو ادم ناراحت می شه!
این دختری که تو الان داری می بینی اونی نیست که من می شناختم!
از وقتی مدیر شده اینقدر مغرور شده که دیگه نمی شه باش حرف زد
رز ببخشید که دارم رُک حرف می زنما..

قبلی ک اکانت تو بوجود بیاد من میشناختمش :|

علی دزده ..

چند چندی با خودت :|؟

امضا استیو آواتار گیتس:|؟
.__.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(15-10-2014، 16:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:47)safa=مهسا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا تو اون چتروم میگم یه نفرم توش نی بعد تو میگی تبلیغ ؟!

آره |:

(15-10-2014، 16:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:43)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:37)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ه مرده که دوتا دست داره 
دست چپ به سمت بالا و دست راست در Big GrinBig Grin
استغفرالله:|
ببین این امضا رو من الان دو هفتس گذاشتم اون مرده رو ندیدم:|چه برسه به دست:v
برو توبه کنConfuseds32:
من و علی 2 هزار بار توبه کردیم ولی فایده نداشته Big Grin
:|
پروندت سیاهه:v
دهنت Tongue Big Grinجدا فایده نداشته Big Grin
توبه از راه درستش نبوده:v
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ
هی یو 
رضا البته باس بگم که الگوی اصلیم استیوه AngelBig Grin

(15-10-2014، 16:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:47)safa=مهسا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا تو اون چتروم میگم یه نفرم توش نی بعد تو میگی تبلیغ ؟!

آره |:

(15-10-2014، 16:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:43)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرالله:|
ببین این امضا رو من الان دو هفتس گذاشتم اون مرده رو ندیدم:|چه برسه به دست:v
برو توبه کنConfuseds32:
من و علی 2 هزار بار توبه کردیم ولی فایده نداشته Big Grin
:|
پروندت سیاهه:v
دهنت Tongue Big Grinجدا فایده نداشته Big Grin
توبه از راه درستش نبوده:v
توبم اینجوری بوده خدایا من قول شرف می دم تا دیگه عکسای بد نبینم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(15-10-2014، 16:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:51)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:49)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جان ناراحت شد ._.
خو ادم ناراحت می شه!
این دختری که تو الان داری می بینی اونی نیست که من می شناختم!
از وقتی مدیر شده اینقدر مغرور شده که دیگه نمی شه باش حرف زد
رز ببخشید که دارم رُک حرف می زنما..

قبلی ک اکانت تو بوجود بیاد من میشناختمش :|

علی دزده ..

چند چندی با خودت :|؟

امضا استیو آواتار گیتس:|؟
دو پولدار الگوی منن |:

تو زندگی الگوی خودت خودت باش !

i can't Big Grin
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 46
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs
(15-10-2014، 16:50)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رِضـا 10us فَـقَـد میـخـواس مَنُـو اَ لیـست بِـحَذفُـونِـه -______-

حله -_- ؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
الگوی من ناصرالدین شاهه -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(15-10-2014، 16:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

i can't Big Grin

چوبشم بخور بعدن :|

(15-10-2014، 16:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا همین حرمسرا باز کردی :| ؟
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs
فردا عروسی دعوتم هنو لباس ندارم

واااااییی!
دیگه جدی برم!
خدافظــی
(15-10-2014، 16:50)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:46)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پلیسه گفت این آزمایشگاه کیه ؟
گفتم اهورا نیکلاس

گفت مدرک ایشون رو ببینم :|
منم مدرکتو نشون دادم … آزمایشگاه پلمب شد

مدرکت که یادته چی بود ؟؟ Angel
:4fv::|
نون اجر کنaah

-_-
عه:|ناراحت شدی?

پسره تو امضات عجب حالی میکنه :v
:V...!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(15-10-2014، 16:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

i can't Big Grin

چوبشم بخور بعدن :|

(15-10-2014، 16:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا همین حرمسرا باز کردی :| ؟
منم یکی از اون یازده تام |:
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 46
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
هی زرت زرت زن میگرفت !!

الگوی خوبی میتونه باشه ._.--+
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 151 مهمان