امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممم​مممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
آگهی
(20-08-2013، 10:40)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 10:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو یکی محروم کنه این کارا ینی چی که به هم رمز میدین؟

سلام اجی تو هی برو هی بیا

بیکاری بد دردیه روانی شدم زده به سرم صبحونه ی امروزم
1.چایی
2. شیر
3 اب پرتقال
یه سینی پر از نوشیدنی کردم نشستم جلوی کوزی خوب که کسی خونه نیست وگرنه میبردنم تیمارستان اینقد نوشیدنی خوردم که تو دلم صدای اب میادBig Grin

خخخخخخخخخخخخخخخ منم از این کارا میکردم وقتی تنها میشدم

خب منم 3 تا اکانت دارم دلیل نمیشه کهBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط * Exceptional girl *
سلامBig Grin
زشته بابا وقتی نمیتونین جوابه یکیو بدید برید محروم کنید این بچگیه خودتونو میرسونه
Channel
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، makan10
(20-08-2013، 10:42)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 10:40)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 10:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو یکی محروم کنه این کارا ینی چی که به هم رمز میدین؟

سلام اجی تو هی برو هی بیا

بیکاری بد دردیه روانی شدم زده به سرم صبحونه ی امروزم
1.چایی
2. شیر
3 اب پرتقال
یه سینی پر از نوشیدنی کردم نشستم جلوی کوزی خوب که کسی خونه نیست وگرنه میبردنم تیمارستان اینقد نوشیدنی خوردم که تو دلم صدای اب میادBig Grin

خخخخخخخخخخخخخخخ منم از این کارا میکردم وقتی تنها میشدم

خب منم 3 تا اکانت دارم دلیل نمیشه کهBig Grin

خودمم متعجبم چجوری اینا رو با هم خوردم اخه سه روزه هیچی نخوردم نه صبونه نه ناهار نه شام همه چی به نظرم بدمزه میاد فقط چایی شیر قهوه نسکافه و اب پرتقال
بس کنید دیگه صابرم اف شد پـــوف :|
خدافس فلن ..
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، Mïņ̃†êR
ما داریم از ماکان دفاع میکنیم در صورتی که خودش نیستBig Grin

(20-08-2013، 10:44)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس فلن ..

خدافس اوا
(20-08-2013، 10:44)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس فلن ..
من میگم شانسم در حد جلبکه شماها بگین نه
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، Mïņ̃†êR ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
Channel
(20-08-2013، 10:45)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما داریم از ماکان دفاع میکنیم در صورتی که خودش نیستBig Grin
چرا شایعه درست میکنین من که هستم
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، * Exceptional girl *

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان