امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(13-11-2013، 19:58)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:50)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:48)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:44)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عِرفآن اینـــجآیی؟؟

آره Smile

چِرا بِم اِخطار دآدی..cryingcryingcryingcrying

دو روز پشت سره هم فقط اسپم داده بودی

ای خُـــــــــــــدآآآآآآآآآ cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
آگهی
هعی خدا!
کلاتابستون خیلی بهتربود!

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
یه وقت مواظب باشید به کسی سلام نکنیداDodgy

cryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط ICe Angele ، pegah jb ، Mïņ̃†êR
سَلام صباجون شرمنده ندیدمت
(13-11-2013، 19:58)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:57)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:54)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: وای سلاااااااااااااام اسمتو اوز کردی من ی لحظه نمیشناسم

منم خوبم مرسیDodgy

چرا چشاتو چپ کردی بمن؟Confused

چون به جای سلام احوال پرسی به اسمم گیر میدی

من اول سلام کردم Angel

نقل قول: من فآطمه س اسمم فِک نمیکنم مَنو بِشنآسی
بلۀ بیو بدید بشناسمتون راستی امزاتونو ویرایش کنید حجمش زیادۀ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(13-11-2013، 19:59)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی خدا!
کلاتابستون خیلی بهتربود!

اره راست میگی چون تو تابستون با معرفت تر بودی حداقل جواب سلام میدادی
(13-11-2013، 19:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cryingcryingcryingcrying

سلامHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 45
(13-11-2013، 19:58)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: همون ‏sad girl‏ منظورمه.

ولی بازم یادم نمیاد کدوم گفتگو رو میگی من تورو اسلا تو گفتگو ندیدم kaffe2

با اکانته ‏erfan!‎‏ میومدم. چون صابقش خراب بود اکه جدید زدم که مدیر شم.
(13-11-2013، 19:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cryingcryingcryingcrying

سَلآم هِلن جون

cryingcryingcryingcrying

سَلآم عَزیزَمـــــ ♥♥♥
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان