امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 21:09)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 20:37)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری رومی جون؟(از قول حسامه بت میگه رومی جووووون)

اوکیه ! حتما(=
ولی حقیقتا یبار خواستم یه آدم زیبا و دوست داشتنیو بغل کنم...
با کله خوردم آینه، شکست ((:

واو اعتماد ب سقف Big Grin Big Grin
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(01-06-2021، 22:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:43)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داری منو زود قضاوت میکنی ‌=))))))

یعنی کارهای بد بد میکنی؟

بازم که قضاوت کردی
وقتی ناظم شدی میفهمیD=
تا اون روز تلاش کن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(01-06-2021، 23:02)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی کارهای بد بد میکنی؟

بازم که قضاوت کردی
وقتی ناظم شدی میفهمیD=
تا اون روز تلاش کن

قضاوت اولم این بود که کارهای خوب خوب میکنی بعد گفتی داری منو زود قضاوت میکنی منم گفتم حتما کارهای بد بد میکنی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(01-06-2021، 23:00)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ehtemalan chand ta ban dar ayande darim .dar in had maskhare shode ke adam bishtar khandash migire ..kei mikhad nasl shut gira nabod she khoda midone

بهانست رفیق
کسایی که با من صحبت میکنن میدونن چیزی برای شات گرفتن وجود نداره

(01-06-2021، 23:04)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 23:02)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم که قضاوت کردی
وقتی ناظم شدی میفهمیD=
تا اون روز تلاش کن

قضاوت اولم این بود که کارهای خوب خوب میکنی بعد گفتی داری منو زود قضاوت میکنی منم گفتم حتما کارهای بد بد میکنی

خب این نظر توئه که تمام صحبت های منو به دو دسته بدبد و خوب خوب تقسیم کردی
چی بهت بگم خب
جفتش اشتباهه
من همیشه با یه دست نوازش میکنم با یه دست پس گردنی میزنم و اصلا قابل پیشبینی نیستمD:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
@THEDARKNESS
تو باز عین آدم رفتار نکردی؟:/
(الان میگه چی شده:/)
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(01-06-2021، 22:45)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 19:58)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"вɪʟʟɪє"
سلام ((((:
احوالات؟ زندگی برمداره؟

سلااااامSmile
خوبم ممنون شما چطوری خوبی؟
خوبه خداروشکرمیگذرونیم

(01-06-2021، 21:33)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز دلم ^^♡
خوبی تو
چ خبر

من خوبم عزیزم مرسی^^
سلامتی سرگرم امتحانام
توچه خبر خوش میگذره؟
شکر!منم خوبم به خوبیت =)
شکر ک -.-
 سپاس شده توسط _Strawberry_
.____.
(01-06-2021، 22:58)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:45)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااامSmile
خوبم ممنون  شما چطوری خوبی؟
خوبه خداروشکرمیگذرونیم

من خوبم عزیزم مرسی^^
سلامتی سرگرم  امتحانام
توچه خبر خوش میگذره؟

موفق باشی گلی :]
چ خوش گذرونی ما هم درگیر درسا و کنکور و هوف نگم برات ):

مرسی قشنگم
توام همینطور^^
@"ʟeмoи"
کجایی؟
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(01-06-2021، 23:17)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:58)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشی گلی :]
چ خوش گذرونی ما هم درگیر درسا و کنکور و هوف نگم برات ):

مرسی قشنگم
توام همینطور^^

:] ممنونم گلم *،*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط _Strawberry_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان