امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(08-05-2021، 10:39)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 7:18)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من داوطلبم..

صفحه‌ی اول تاپیک، توی قسمت قوانین نوشته شده به مدیرای گ.آ یا من پیام خصوصی بدین. ولی شما هرررر سری توی خود موضوع درخواست می‌دین. چرا آخه؟

هرچند همچین چیزای کوچیکی واقعا ارزش گوشزد نداره. اصلا اهمیتی نداره. همه با همدیگه دوستیم و اینجاهم پادگان نظامی نیست.

ولی ازونجایی که شما "دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مدیر هستید و وظیفه‌تونه قوانین رو گوشزد کنید" خوبه که خودتونم رعایتشون کنید. ^_^ 

____

@*Aɴѕel*

فقط فصل اولشو قشنگم. فصل دومشو دیدم اشتباهی با کیفیت خیلی پایین دانلود کردم، دیگه حال نداشتم درستش کنم. :|

ببخشید دیگه خودم هردفعه دادم عادت کردم توی موضوع میدم
چون یه بار به مدیرا پیام دادم هرکدوم به این و اون پاسم میدادن منم دیگ تو موضوع گفتم=|
سعی میکنم تکرار نشه ببخشد(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× 45
 سپاس شده توسط Medusa
آگهی
(08-05-2021، 9:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 9:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی خدا :|
چی شده دا

هیچی دا...ساییده شدیم بس درس خوندیم
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(08-05-2021، 10:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 9:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده دا

حاجی
فردا ۹ درس تاریخ امتحانه...
حس میکنم دبیرامون میخوان بهمون خرگوش نشون بدن ولی روشون نمیشه بگن...
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS
(08-05-2021، 10:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 10:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی

شک نکن =\ پاره اییییم
 سپاس شده توسط Mohlek ، BIG-DARK ، THEDARKNESS
(08-05-2021، 10:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 10:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی

شک نکن =\ پاره اییییم
هعی...
حالا این وسط رفیقامم هیچکدومشون نمیخونن....
مارو گزاشتن وسط...
ناشناس
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، Prometheus ، THEDARKNESS
(08-05-2021، 10:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی

شک نکن =\ پاره اییییم

1 اخطار برا رعایت ادب داریا نزار بکنمش دوتا ها=|
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط Prometheus
(08-05-2021، 10:42)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون یه بار به مدیرا پیام دادم هرکدوم به این و اون پاسم میدادن منم دیگ تو موضوع گفتم=|

اشکالی نداره که. فقط می‌خواستم نشون بدم که این خطاهای ریز ممکنه از هرکسی سر بزنه و نباید اونقدرا سخت گرفت. :_

الانم گذاشتمت. برو حالشو ببر. :دی
 سپاس شده توسط BIG-DARK

حاجی
درس چند تا چند من درس ۱۳ تا ۲۲ همه سوالاشو با جواب دارم خواستی بگو بفرستم برات
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek
(07-05-2021، 19:35)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 15:03)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نــــــــــⓐنسی"

گل سرخم کجایی؟ 

مردم

دور از جونت دختررر. چرا؟ چی شدی؟ 
 سپاس شده توسط _sehun_
(08-05-2021، 10:49)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 10:42)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکالی نداره که. فقط می‌خواستم نشون بدم که این خطاهای ریز ممکنه از هرکسی سر بزنه و نباید اونقدرا سخت گرفت. :_

الانم گذاشتمت. برو حالشو ببر. :دی
حرف امروز بابا صبح سر صبحونه بهم همینو گفت=|
میگف اونم ک از همه عالم تره و دانا و... اشتباه میکنه =| اینکه خواهرته ی اشتباه کوچیک کرد =|
._.
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 207 مهمان