24-09-2020، 20:14
(24-09-2020، 20:04)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2020، 20:01)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2020، 19:25)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رنگم سبز شد...
(24-09-2020، 19:22)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2020، 19:06)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهنگ گرگ رو از اکسو گوش کنی توام اینطور میشی/=
گوش دادم ولی اثرات جانبیش متفاوت بود...
(24-09-2020، 19:09)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"Ξrιc l
کلا این حالت چرت تمومی ندارع
حداقل یه پنج سال دیگع
+
عکس واتساپم خوبع(=؟
سال بعد خوب میشی سال بعدترشم کلا فازت عوض میشه
اره سکسیه=)
چی بود عصراتش؟
حالت تهوع... سرگیجه....
شوخی کردم حمله نکن بم
گوشش دادم ولی خب کره ای اهنگش حال نمیکنم
من بلک پینکو دوس دارم فقط بین کره ای ها اگه بخوام انتخاب کنم بینشون بیتاشون باحاله
باشع/=
من خودم آهنگ وولف و خیلی دوس ندارم مانستر محشرع*-*
من از بلک پینگ بدم میاد/=
=
رفتم خونه گوشش میدم
معمولا اسم یه اهنگ کره ای میشنوم میرم گوش میدم ببینم چی به چی هست اوضاع بنظرم تا گوش ندی نباس درموردش نظر بدی
مشکلت چیه باهاشون