امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】

(31-07-2016، 0:01)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:59)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:55)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلللللللللللام

سلام
من فاطیمام و شما؟(:
تو گ‌.آ برای اینکه زیاد با احوال پرسی و اینا صفحه ها پر نشه جواب سلام و خوبم و اینا رو با سپاس میدن

منم سمام.باشه نمیدونستم. اگه پربشه چی میشه؟
هیچی نمیشه
این موضوع رو من تو گ.آ های قبلی خوندم اون موقع زیادتر بودن بخاطر همین این طوری ش کردن
چون مثلا فکر کن کم کمش پونزده نفر تو گ.آ بودن بعد همین که یه نفر می اومد پونزده تا سلام بعد طرف یه دفعه بیست صفحه می رفت جلو(:
فقط گفتم که بدونی وقتی سلام کردی من و مروا با سپاس جواب دادیم و ناراحت نشی(:
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، -Demoniac-
آگهی
نسیم عاشق شدم  Blush

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 45

سپاس شده توسط sober ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(31-07-2016، 0:06)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2016، 0:01)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:59)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:55)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلللللللللللام

سلام
من فاطیمام و شما؟(:
تو گ‌.آ برای اینکه زیاد با احوال پرسی و اینا صفحه ها پر نشه جواب سلام و خوبم و اینا رو با سپاس میدن

نسخه جدید میزنن=|
هیچی نمیشه -_-
از سه چار سال پیش میگن سپاس بدین-_-بجا اینکه زیاد حرف بزنید -_-
ولی بعد دوماه از عضویت دیگه هیشکی سپاس نمیده -_-
بعضیا خداییی نمی دونن سپاس چیه البته نتو گ.ا نه ها ولی تو تاپیکا می بیبنم .__. چرتو چرت نوشته ها 21 ارسال شه :|
+
اگرم ج ندیم قهر میکنن-__-
 سپاس شده توسط sober ، parmida.a ، tina barbi ، ḲℑℳℐÅ ، -Demoniac-
(31-07-2016، 0:06)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلللللللللللام

سلام
من فاطیمام و شما؟(:

نسخه جدید میزنن=|
هیچی نمیشه -_-
از سه چار سال پیش میگن سپاس بدین-_-بجا اینکه زیاد حرف بزنید -_-
ولی بعد دوماه از عضویت دیگه هیشکی سپاس نمیده -_-

کاش می شد سپاسایی که می دادیم پول می شدن برامون._.
 سپاس شده توسط parmida.a ، tina barbi ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، -Demoniac-
(31-07-2016، 0:06)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلللللللللللام

سلام
من فاطیمام و شما؟(:

هیچی نمیشه
این موضوع رو من تو گ.آ های قبلی خوندم اون موقع زیادتر بودن بخاطر همین این طوری ش کردن
چون مثلا فکر کن کم کمش پونزده نفر تو گ.آ بودن بعد همین که یه نفر می اومد پونزده تا سلام بعد طرف یه دفعه بیست صفحه می رفت جلو(:
فقط گفتم که بدونی وقتی سلام کردی من و مروا با سپاس جواب دادیم و ناراحت نشی(:

اهان باشه عزیزم مرسی ک گفتی
تنهایی قشنگترین حس دنیاست چون برای داشتنش نیاز به کسی نداری...
 سپاس شده توسط sober ، -Demoniac-
(31-07-2016، 0:08)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیم عاشق شدم  Blush

عاشق مروا شدی؟D:
شرمنده اون عاشق منهD:
دور از شوخی به سلامتی.-.
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Son of anarchy ، -Demoniac-
بعضی ها نمیدونن سپاس چیه._.بعضیا زورشون میاد-_-البته من یکم تو دسته ی دومم-_-

+اگه پول میشدن که من میلیاردر بودم -_-
+خلاصه نکته اینه که سپاس بده ._.بعدا میفهمی چیه -_-
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober ، -Demoniac-
یا بسته به سپاسات مدیر شی:|!
ارزو های فلشی من
(31-07-2016، 0:10)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2016، 0:08)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیم عاشق شدم  Blush

عاشق مروا شدی؟D:
شرمنده اون عاشق منهD:
دور از شوخی به سلامتی.-.
خیلی جدیه بخدا شوخی موخیم نیست

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 45

(31-07-2016، 0:10)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیم عاشق شدم  Blush

عاشق مروا شدی؟D:
شرمنده اون عاشق منهD:
دور از شوخی به سلامتی.-.

کیمیا به زور به من سپاس میده -___-*
|:|
 سپاس شده توسط sober ، ḲℑℳℐÅ ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 61 مهمان