امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 13:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانم اینا دارن فسنجون میخورن|:
._.

عکس و حرف غذا در ماه رمضان یعنی تضیعف اسلام !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Mohammad 77
آگهی
(30-06-2014، 13:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 13:08)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره .

تو خوبي ؟ _-

نع ._.

چیکارا میکنی چ خبر از خانومت ؟ :|

اخي .__.

صداي قران در خانه مي پيچد

خيلي خوشحاله منو داره Big Grin

؟؟!!
 سپاس شده توسط Thyme ، Ƒαкє ѕмιƖє
(30-06-2014، 13:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

تو روزه ای ؟!
:| ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 45
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
بـای . از دُنیـا دآرم ضـد حـال میخورم امروز .

.

عـلی موتورمو درست کردم . بوبینشو + شارژر + چراغ عقب و جلو + گلگیر + بوق + چراغ جـلومو زنون گزاشتم 100 هزار تومنی نور سفید . Angel

شب میخوام 200 تا سرعت بیرون بچرخم . الان برم بشورمش . Big Grin
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~KiAηA~
دختره مثبته ، نمیذاره بشم منحرف ، مراقبم از رو مخ نره

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 45
Oreb#
(30-06-2014، 13:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 13:10)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 13:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شهرام محمودی پاش پیچ خورد ک ):
اوهوم ):
:"(
قیافشو دیدی؟! ):
*-*
الهی...):

خیلی ناراحت شدم. ..
منم!
ولی بجاش موسوی گل کاشت!!
عالی بازی کرددددددددددد =)
من به شهرام میگم فرشته نجات *-*
چون همیشه تو مواقع ظروری امتیاز میگیره =)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mason
(30-06-2014، 13:12)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

عکس و حرف غذا در ماه رمضان یعنی تضیعف اسلام !!!

من خودم دارم با دق دلی نگاشون میکنم|:
اما گشنم نی((:
 سپاس شده توسط Thyme ، S R U H ، ~Mahnaz~
^ــ^* ای جـــــونم
|
|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://distilleryimage4.ak.instagram.com/1ca522d80a9f11e3a31b22000a1fbb63_7.jpg
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~ ، Thyme ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(30-06-2014، 13:13)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

تو روزه ای ؟!
:| ؟

اگه نبودم،باهاشون میخوردم((:
 سپاس شده توسط Thyme ، ~Mahnaz~
(30-06-2014، 13:12)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 13:11)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 13:03)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 13:00)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود !

درودتــ سلام :|

خوبي ؟

آری (:
تو خوبــــــــی حــآجی؟

ارع !
خواهر طلبه :|
 سپاس شده توسط Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان