امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

برا چی مشید¿¡
آگهی
عهـــ:|
احمد بابا:|
چقدع پیر شدیی این چن وخ که نبودم:|Big Grin
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
مهشید^_^
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 441
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(25-01-2014، 19:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:12)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:08)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمدرضا من لال بشم گناه ندارمممممcryingcrying

الن سپاس دادین محمد و احمدرضا لال بشم خوبه یا نشمHuh

من تابع نظر احمد رضامBig Grin

من نظری ندارم !
من تایع نظر ممدم ! Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MR.FARZAM ، Mohammad 77
(25-01-2014، 19:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:12)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:08)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمدرضا من لال بشم گناه ندارمممممcryingcrying

الن سپاس دادین محمد و احمدرضا لال بشم خوبه یا نشمHuh

من تابع نظر احمد رضامBig Grin

من هم مطیع حرف شمام(فکر کن یه درصد)
انقدر توخونه حرف زدم از دستم اسی شدن گفتم بیام شمارو هم اسی کنمTongue
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
-_-
هوفففف

(25-01-2014، 19:13)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:10)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشید ^_^

هوووعـــ:|
یـــآدَم باشهــ بهدا یه سه چارتا فُشت بدعم:|
بعدا :|
دور از محدوده فلش:|

مچکرم
چرا اونوخ¿¡ >_<
<_>
(25-01-2014، 19:14)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر سکوت؟؟ >ــــــــ<

بلـه بـرادر محمـد >__< ؟!

کار نداشتم

نگا کن ایسان همه تورو دس میندازن به من ربطی نداره من دست میندازم(اون فحشی هم که الانمیدی خودتیTongue)
|: اون ** خـورد !!

مـن خـودم دارم بـراش |: . . !!

(25-01-2014، 19:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـت؟!
نقل قول: ^_^

|: سومپت شومپت آره شومپت !! :| گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 441 اوپس اوپس اوپس |: !!

زده بـه مخـم خـدایـآ ~__~

شومپت اوپس اوپس اوپس

|: غیـژژژژژژژژژژ !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 441
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
من برم عایا؟؟؟؟
انتقاد پذیرم بگید برم میرم-_-
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mïņ̃†êR

(25-01-2014، 19:14)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر سکوت؟؟ >ــــــــ<

بلـه بـرادر محمـد >__< ؟!

کار نداشتم

نگا کن ایسان همه تورو دس میندازن به من ربطی نداره من دست میندازم(اون فحشی هم که الانمیدی خودتیTongue)

من دست ننداختم ^ـــــ^

بررررررررررررررررررررررررررررروووووووووووووووو<_< >_> >_<
پوفففففففف:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان