امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(21-09-2021، 13:28)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 13:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانده ؟ اونو میگی ؟
عشق منه

نه بابا
نه مامان چرا نمیگن؟
لزبینی؟ :|

(21-09-2021، 13:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون
اون کیه کیه؟

ستاد مبارزه با حشرات موزی؟

این بچه های نسل جدید چرا اینجورین ._.
تا بگی یکیو دوست داری میشی لز ؟ ._.
نه داداش من به مردا علاقه دارم lol
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus
آگهی
(21-09-2021، 13:28)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 13:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون
اون کیه کیه؟

ستاد مبارزه با حشرات موزی؟
نه مواد مخدر
 سپاس شده توسط Prometheus
(21-09-2021، 13:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا
نه مامان چرا نمیگن؟
لزبینی؟ :|

این بچه های نسل جدید چرا اینجورین ._.
تا بگی یکیو دوست داری میشی لز ؟ ._.
نه داداش من به مردا علاقه دارم lol
جواب دندان شکنی بود آفرین آفرین
Everything is Temporary(:
خیخیخیخی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
تحویل نمیگیرید:v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa
(21-09-2021، 12:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب مارو نمیدی  Telegh_43

من بیجا بکنم.  Telegh_43
تو با سال تحصیلی جدید چطوری گیلیلی؟ :>

(21-09-2021، 13:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش همینه._.فقط یا خیلی دیر میرسم یا خیلی زود._.
واو._.

حتی انگشتتم کجه؟ ._.

(21-09-2021، 11:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا *اموجی که با دست میزنه رو صورتش*

خیلی خسته کننده‌ست واقعا. من ذوق *-*
الان دیگه بد عادت شدم bathtime

+ گرفتم کتابا رو. اون دوران که کتابامون ۷-۸ تا بیشتر نبود، کی بود؟ برگردیم همون موقع D:

دلت تنگ نشده؟ من که همه‌ش می‌گم کاش این ترم حداقل از وسطاش حضوری شه. پوسیدممممم. به معنای واقعی کلمه

دوم دبستان؟ D: نههه برگردیم به موقعی که کلاً کتابی نبود. یه پوشک بود یه شیشه شیر  Telegh_33
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Emmɑ ، _sehun_ ، Ɗєя_Mσηɗ
(21-09-2021، 12:16)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 6:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه اطلاعات تورو بهشون میدم
اطلاعات خوبمو بهشون بدیا!._.

+ منظورت از کلاهبرداری، اون تاپیکت بود؟

مگه اطلاعات خوبی هم داری؟ Telegh_01

+آره

(21-09-2021، 14:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سفارشت نداده بودیم که تحولیت بگیریم Telegh_01 ( ایول بالاخره از این حاضرجوابی خز استفاده کردم)

(21-09-2021، 12:22)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 6:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطالب چرت؟

هیس شو._.

دکمه میوتتو بزن ( چقدر شیک میگم )
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-09-2021، 14:55)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 12:16)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اطلاعات خوبمو بهشون بدیا!._.

+ منظورت از کلاهبرداری، اون تاپیکت بود؟

مگه اطلاعات خوبی هم داری؟ Telegh_01

+آره

(21-09-2021، 14:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سفارشت نداده بودیم که تحولیت بگیریم Telegh_01 ( ایول بالاخره از این حاضرجوابی خز استفاده کردم)

(21-09-2021، 12:22)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیس شو._.

دکمه میوتتو بزن ( چقدر شیک میگم )

.-. اره خـــــیلی._.
اما اگه دکمه میومو بزنم که میومیو میکنم که._.
(میدونم منطورت چیه ها خنگ نیسم)
نآشِنآسَم(:
سَلامِلِکُم .-.
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، سهَ‌ند
(21-09-2021، 15:07)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلامِلِکُم .-.

سیلآمیکوم(:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط [ SouL ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان