امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

هعی خدا :|
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᗩᐯᗩ⁷
آگهی
(08-05-2021، 9:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی خدا :|
چی شده دا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، Prometheus
یالاا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× 44
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(07-05-2021، 18:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 18:14)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف نه دخالت !
کاربرا گزارشت کردن.
رعایت نکنی مجبور میشم اخطار بدم.

وقتی عصبی میشی خیلی هاتتت تر میشی<:

عصبی نشدم ک هنوز v:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᗩᐯᗩ⁷
سلــــــــآم سلـــــــــام (:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
@Medusa
صنمی
13 reason why رو دیدی؟<:
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa ، ᗩᐯᗩ⁷
@*VENUS*

تا الان پینگ ۳۴ رو تو خوابت دیدی ؟ v:
ناشناس
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
@моои
سلام خوبی؟حال و احوال؟۰-۰
ببخشید جوابتو دیر دادم آری این چند روز پدر فشار میاره آخه هفته دیگه امتحاناته ۰-۰ امتحانات غیر اصلیمو تقریبا گند زدم یکم حساس شده ۰-۰=./
بهم گفته اگه نمراتم خوب شه برام آلبوم میخره ولی من ک میدونم این یه آرزوی محاله برا همین نمیخونم۰-۰:|
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Medusa
(08-05-2021، 7:18)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من داوطلبم..

صفحه‌ی اول تاپیک، توی قسمت قوانین نوشته شده به مدیرای گ.آ یا من پیام خصوصی بدین. ولی شما هرررر سری توی خود موضوع درخواست می‌دین. چرا آخه؟

هرچند همچین چیزای کوچیکی واقعا ارزش گوشزد نداره. اصلا اهمیتی نداره. همه با همدیگه دوستیم و اینجاهم پادگان نظامی نیست.

ولی ازونجایی که شما "دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مدیر هستید و وظیفه‌تونه قوانین رو گوشزد کنید" خوبه که خودتونم رعایتشون کنید. ^_^ 

____

@*Aɴѕel*

فقط فصل اولشو قشنگم. فصل دومشو دیدم اشتباهی با کیفیت خیلی پایین دانلود کردم، دیگه حال نداشتم درستش کنم. :|
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، BIG-DARK ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel*
چرا انقده خلوته ۰-۰
اون امتحانات صبحگاهی استاد پوبون گرام چیشد؟۰-۰
همینه دارین تنبل بار میاین:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان