نظرسنجی: من امسال به مسافرت عید و دید و بازدید...
این نظرسنجی بسته شده است.
علاقه دارم ولی نمیروم
47.83%
11 47.83%
علاقه دارم و میروم
26.09%
6 26.09%
علاقه ای ندارم ولی به ناچار میروم
4.35%
1 4.35%
علاقه ندارم و نمیروم
21.74%
5 21.74%
در کل 23 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 337

(12-03-2020، 19:21)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:20)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی از این همه استقبال -.-

من زهرام ( زَرآ صدام میکنن صدام کنین )

18_گلستان

زرا یا زر عا ؟
میشه من بگم زری؟

زرا
ن نمیشه خوشم نمیاد ) :
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، red_Queen ، Faust ، سهَ‌ند
آگهی
(12-03-2020، 19:21)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:21)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاسام 200 شد 16

۲۰۱

202
 سپاس شده توسط red_Queen ، setayesh- ، Faust
(12-03-2020، 19:23)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:21)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:20)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

18_گلستان

زرا یا زر عا ؟
میشه من بگم زری؟

زرا
ن نمیشه خوشم نمیاد ) :

زدی غایب از من بیشتر حاضری!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، red_Queen ، setayesh- ، Faust
(12-03-2020، 19:21)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم ابجی رها Heart

همچنین آیسان جان♡

(12-03-2020، 19:22)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم  نفسم
۱۵ ساله
تهران

خوشبختم @Faust

همچنین نفس جان♡
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، red_Queen ، setayesh- ، کــــــــــⓐرمَن
(12-03-2020، 19:23)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:21)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2020، 19:21)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاسام 200 شد 16

۲۰۱

202

۲۰۳
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، setayesh- ، Faust
(12-03-2020، 19:21)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا منو یادتون رفت
crying
منم معرفی کنم؟

عشقولکم معرفی کن Heart
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، setayesh- ، Faust
خوب خوب ستایش پنجه طلا وارد میشود Big Grin

ستایش هستم
۱۳ ساله
تهران

دوستام بهم میگن ستایش پنجه طلا Big Grin
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن ، ρσєѕɪ ، Faust
من یادم رف بگم
خوشبختم رها Heart
 سپاس شده توسط red_Queen ، Faust

18_گلستان

خوشبختم زری جون :> ♡
(12-03-2020، 19:22)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

18_گلستان

ابجی زهرا عجب Heart کلی ابجی دارم پیدا میکنم ت این هفته
خشبختم ابجی Heart

قربونت برم -.-
 سپاس شده توسط Faust ، کــــــــــⓐرمَن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان