امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(25-01-2014، 18:58)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:56)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:52)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:49)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:46)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی
نع
یو خوبی؟
ارع..|:
دلیلشــم گفتـــم بت؟؟|:
چـــرا خوب نیستـــی؟؟|:
امروز کلا روز رید**** بود بیخی
یو چرا خوشحالیع=|

مسخـــره س :|
بیخـــی:|
بگـــو=|

بقیه رو اذیت میکنم:|
بعد عین بز افریقایی میخندم:|
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 436
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(25-01-2014، 18:57)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا!/:
غزااااااااااااااااااااااااااااااااال کیسافت کجاااااااااای تو؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، HeDyE~×~
(25-01-2014، 18:58)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی باهات قهرم برو دیگع خوشمع نمیاد ازت:ا
دهنه منو وا نکنید من فش بدم محروم میشم =|
امروز اعصاب مصاب درس حسابیم نداشتم و ندارم =|
ستی تو ضر نزن=|
فـــظــ
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady ، HeDyE~×~
(25-01-2014، 18:58)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـع |: حـالـا کـه بـه عمـق درونـش مینگـرم میبینـم یـه جـآش میلنگـه |: !! ولـی گفتگـو خـراب نـی تـآ چنـد دقیقـه ی دیـگه خـوب میشـه |: بـرو صفحـه بـعـدی ضایم نکـن |:

خو این دومین حرف درست زندگیش بودTongue

|: کلـن دوست داری رو اعصـآب مـن رژه بـری هـان!؟ :|

الـان یکـی ،،،،، رو صـدا میـزنـم کـه بیـآد حـالیـت کنـه |: فقط کـآفیست دوبـآره تـو بـآ مـن زر بـزنی |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 436
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، HeDyE~×~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام!Angel
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، pink lady ، Mohammad 77 ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، сÜтε Đévìł ツ ، HeDyE~×~ ، MR.FARZAM
خرابع من میرم :ا

تا وقتی که این نخسع صاحب مردع درس شع:اDodgy
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، HeDyE~×~
خواهر سکوت؟؟ >ــــــــ<
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(25-01-2014، 18:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــروفـآیـلـم خـعـلـی چرت شده/:

قشنگــــــــــه که!^.^   Big Grin
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
چرا امروز خیلی گنده؟؟؟
حال آدم به هم میخوره-_-

میخوام بپرم به یکی...
کی حاضره؟

خوش به حالت ستی
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، pink lady
(25-01-2014، 19:01)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!Angel
یالا دیگه دارم ذوف مرگ میشم نففففففففففففففس ببینم تو شمارتوب من دادی؟گلی چطوره؟
Channel
 سپاس شده توسط *Nafas* ، pink lady ، сÜтε Đévìł ツ ، HeDyE~×~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 187 مهمان