امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 19:36)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا اون سوالی که ازت کردم 99% جزوش میشن مگه نه؟

سـیـنا تو آدم نمیشی؟؟

خـیـلی آشـغـآلی>__<
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
آگهی
(23-01-2014، 19:38)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خودم از اول حدس زدم بعد مطمئن شدم!!
خوبم تو خوبی؟
آها ..

خوبم ممنون ..

نیستی؟!
نمیدونم...
(23-01-2014، 19:38)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:34)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:33)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:31)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان این تازه واردا چرا اینجوریه دختر منه بیتا Ok
بي تي دخمل منع باباش يكي ديه بودااين چراانقدبابابازشدع؟

Big Grin
خیلی وقت بود اینقد نخندیده بودم!! Big Grin
اوخي بخنداين خنده هاموندگارني
بعدازهرخنده اي ب30گريه است
قافیه داشت شعر برتر سال میشد... Angel
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(23-01-2014، 19:36)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتا دخی منه ازش سوال کن آبحی
چه جالب توداداشمي ولي خودم خبرنعرام؟
تو؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط along boy
(23-01-2014، 19:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته کع پنهانم ولی سپاسیدم کع-_-

کوووو؟ من سپاس هار و نگاه میکردم
چرا فکراتون منحرفه. من به تارا نه فحش دادم نه چیز بدی گفتم
سلام =|
عصبی ! =|
اعصاب ندارم ! =|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 43
 سپاس شده توسط ترش وملس ، T A R A ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
خو . دوستان کی میاد بازی؟! Angel
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
خدایی آبجیمی آبجی جونمی بیتا دخی منه
.
.
من رفتم بای
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 43
 سپاس شده توسط T A R A
سلام
ايمان نسخه زدWinkWink
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ترش وملس ، T A R A ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(23-01-2014، 19:37)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:35)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:33)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــا خــدا|:
دیگه به کی گفتی؟!؟!؟!؟

ببین پسره . .تارا به هرکی بگه یا نگه به خودش مربوطه !!

تو هم اگه یه بار دیگه به تارا حرفی بزنی با من نع با صابر طرفی میفهمی؟!

پس هوای کلاهتو نیگه دار !! نزار یه موقع این دهن من وا بشه . . چون وا بشه بسته نمیشه !!

حالا راتو بگیر برو بیرون !!

ما همع پشت تارا هستیم
ارع

شمــآ ها چن نفرید؟!

رو من حساب باز نکنید+__+
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ترش وملس ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 188 مهمان