امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×>

(25-09-2013، 21:09)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:05)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:04)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:02)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه >_<
 ندا از دست رفت....!Confused

اووففف ):

حالم گرفته س ):
 why ؟ Sad

fd odhg :/
آگهی
(25-09-2013، 21:10)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من اول گفتم گوه ؟
اون به دختره گف بیشور منم گفتم آروم تــر ..
من شــرو کردم جوگیر ؟
متاسفم واسـه شعور زیر صفرت :|

خدافظ :|

میگن ادم های نادون سه چیز در انتقاد کردن و گفتار نمی دونن:
1- چه جوری منظورشون رو برسونن
2-توهیین نکنن
3-فوش ندن

افرین اینا دقیقا همون چیزایی بود که اینا رعایتش نکردن
دریا با آن عظمتش نمیتواند تشنه ای را سیر کند
ترجیح میدهم چشمه ای کوچک باشم اما زلال و صاف
(25-09-2013، 21:10)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:09)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:06)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:01) ی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟؟؟؟؟
گرفته؟؟؟؟؟؟؟
فردا بدترم میشم
مهسا Dodgy
جمع کن باو AngryAngryAngry
بهت نمیادDodgyDodgy
من یک ایکن کله تو صورتی میخوامcrying

کله صورتی؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 43

من دیگه حرفی ندارم:|
کله تو صورت !Dodgy
به کف گرگیشم راضیمDodgyAngry

اهان خووب واضح بگووDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ
سلام:|
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، FARID.SHOMPET
نقل قول: امروز ،من بعد تفریح،دیر اومدم سرکلاس بعد اینم مال دم در کلاس ماست،شروع کرد ب زر زدن ک چرا دیر اومدیو از این چرت و پرتا.....
منم ک از دست مرتضایی عصبانی بودم،یهو منفجر شدم.
بهش گفتم ب تو چ بچه پررو عوضی.....
ب کار من چ کار داری؟؟؟؟؟
اگه میخپای تا آخر سال سالم بمونی،دم پر من نیا....

Confused یا خدا
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(25-09-2013، 21:09)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کم نمیشه،اگرم قرار باشه تغییری کنه،زیاد میشه<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 43<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 43<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 43
Big Grin بچه پروو هستی. روشن هست دوستای همون دخترایی که به دوست پسر دخترا شماره میدن و نخ میدن در حضور خود دوست دختره! (در این حد پروو)! Big Grin

فرید بس کن.....
یعنی میخوای بگی من اینقدر عوضی ام؟؟؟؟؟AngryAngryAngry
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(25-09-2013، 21:12)ghazal.s  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز ،من بعد تفریح،دیر اومدم سرکلاس بعد اینم مال دم در کلاس ماست،شروع کرد ب زر زدن ک چرا دیر اومدیو از این چرت و پرتا.....
ب کار من چ کار داری؟؟؟؟؟
وای دده ترسیدمConfused
معلومه از اون قلدرای مدرسه ای!ConfusedConfused

(25-09-2013، 21:10)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:09)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:06)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:01) ی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟؟؟؟؟
گرفته؟؟؟؟؟؟؟
فردا بدترم میشم
مهسا Dodgy
جمع کن باو AngryAngryAngry
بهت نمیادDodgyDodgy
من یک ایکن کله تو صورتی میخوامcrying

کله صورتی؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه حرفی ندارم:|
کله تو صورت !Dodgy
به کف گرگیشم راضیمDodgyAngry
 این دوتا بچه دروازه دولابن...!Big Grin 
دسمال یزدی بدم خدمتتون...؟!2chw
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ
(25-09-2013، 21:12)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:07)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:04)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 21:02)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2013، 20:58)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببشخید.....
حالا میگی یا میخوای حرص منو بیشتر از این در بیاری؟Undecided

ملی جدی عذرخواهی کردما....cryingcryingcrying
باشه حالاگریه نکن میشه تعریف کنی چ شده؟

امروز ،من بعد تفریح،دیر اومدم سرکلاس بعد اینم مال دم در کلاس ماست،شروع کرد ب زر زدن ک چرا دیر اومدیو از این چرت و پرتا.....
ب کار من چ کار داری؟؟؟؟؟
اووووووووووووووووه غزال خیلی تغییر کردی. با کیا افتادی اینجوری شدی؟ هااااااا؟؟؟
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
نقل قول: افرین اینا دقیقا همون چیزایی بود که اینا رعایتش نکردن

شما خودتم در واکنش بهش یه توهیین کردی.
اگر پاسخ توهیین و واکنش یک توهیین بدون واژه های نامناسب و بی ادبانه باشه از 100 تا فوش بدتره. اینو خودم به چشم دیدم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان