امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2

(10-08-2021، 0:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2021، 0:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلاصه اینکه یا فاطمه یا هیچکس
الانم واس اینکه پست دخترارو ریپلای کنم از خانومم اجازه نگرفتم
گفتم شاید خوشش نیاد با دخترا حرف بزنم :v

عمه منم هست اصلا خجالت نکش خواستی شمارشو میگیرم
ن ممنون اینجا موردا زیادن نیازی نیست :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(10-08-2021، 0:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2021، 0:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارموی گندیده چراباید گرون باشه؟من موهای خودمو ۳۰۰فروختم-___-
من پودرشونو دارم نگران نباش
وقتی ساقی منم باید خبالتون تخت باشه کاکا

خب تو تویی کراش من اونه .___.
یه تار موی گندیدشو با دنیا نمیشه عوضش کرد
این سما چین -___- من خودم بزور تار موی گندیدمو میدم شوهرم دنیارو بگیره هنوز واسه من کلاس میزاری؟4fvf
صد بار گفتم جنسارو با نوشابه نخورید-___-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(10-08-2021، 0:45)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2021، 0:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله دوست عزیز
چرا از من اجازه نگرفتی ها ادبت کجاست مگه نمیدونی من داداش بزرگشم Angry
@"نــــــــــⓐنسی"
بیا جوابگو باش الان تکلیف خواهر زاده های من چی میشه دختره پرو من داداش بزرگتم ها دو دفعس داری بدون اجازه من شوهر میکنی .

(10-08-2021، 0:45)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبل عملت؟((:

عمل چی داشته؟
دیگه داش یهویی شد دیگه شرمنده
ایشالله موردای بعدر حتما ازت اجازه میگیرم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، _sehun_
(10-08-2021، 0:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2021، 0:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تو تویی کراش من اونه .___.
یه تار موی گندیدشو با دنیا نمیشه عوضش کرد
این سما چین -___- من خودم بزور تار موی گندیدمو میدم شوهرم دنیارو بگیره هنوز واسه من کلاس میزاری؟4fvf

Telegh_01Telegh_01
کل دنیا شده ۳۰۰؟
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Emmɑ
(10-08-2021، 0:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2021، 0:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمه منم هست اصلا خجالت نکش خواستی شمارشو میگیرم
ن ممنون اینجا موردا زیادن نیازی نیست :v
خدایا بسه دیگه
رشته تحصیلیت چیه؟
 سپاس شده توسط Mohlek
(10-08-2021، 0:45)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2021، 0:43)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته ب عکسم من

عکسای قبلنم بهتر از الانمه Smile

قبل عملت؟((:

باور کن عمل نی Smile

من عکسامو ور نمیدارم اصن برو ببین قبلیارو!!
(10-08-2021، 0:45)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2021، 0:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله دوست عزیز
چرا از من اجازه نگرفتی ها ادبت کجاست مگه نمیدونی من داداش بزرگشم Angry
@"نــــــــــⓐنسی"
بیا جوابگو باش الان تکلیف خواهر زاده های من چی میشه دختره پرو من داداش بزرگتم ها دو دفعس داری بدون اجازه من شوهر میکنی .

قبل عملت؟((:

عمل چی داشته؟

نمیدونم Big Grinمشکلات داخلی بوده شاید
(:
(10-08-2021، 0:42)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2021، 0:39)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاوا ی سری چیزاش خوبه مث اجاکس و... ولی بخوای برای وب برنامه نویسی کد کد پایت باید php باشه...
جاوا به عنوان تزئین باشه...
مثلا ی کد روز شمار میخوای بنویسی باید از جاوا و اچ تی ام ال و سی اس اس استفاده بشه...
بخوای ی عکس نشون بدی مثلا با جاوا کلی طول میکشه ولی با اچ تی ام ال دو سوت...
جاوا حالت اژاکس از همه سر تره از نظر من
آره خب کلا پی اچ پی مال سرور و کارای سمت سروره
جاوا و اینام بر میگرده به فرانت اند ماجرا
خودم تا همینجاش که زیاد بلد نیستم جاوا رو ؛ باش تونستم یه منو واس اندروید بسازم تو یکی از قالبام
خیلی خوشم اومده بود ازش
http://www.zargame.ir/forum
لینک همون انجمنیه که کدشو زدم

اون ویدیو طراحیتو هم دیدم خیلی میزون بود
ایول

من کلی دنبال این منو ها گشتم پیداش نکردم

البته مدل htnl,css که میخواستم تو قالبم بزارمش
 سپاس شده توسط Mohlek
(10-08-2021، 0:48)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبل عملت؟((:

باور کن عمل نی Smile

من عکسامو ور نمیدارم اصن برو ببین قبلیارو!!

بذار برم باز با دقت نگاه کنم واقعا حسودیم شد
(:
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ
(10-08-2021، 0:47)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2021، 0:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_01
کل دنیا شده ۳۰۰؟
خب شما حساب کن تار موی گندیده چقدر میشه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان