(02-07-2021، 23:51)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2021، 23:49)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سهون ک پاکدامن بود):
کی توش بازی میکرد؟
متاسفم -_-
نمیدونم ب مولا -«-
همون سریال تایلندیه ک گفتی نمیبینم
یکی از شخصیت های اون سریال ت ی سریال دیگ در همین حال بودن -«-
وایییی شت چندشم شد -«-
واقعا تاسف داره -_-
آها یادم اومد
منم چندشم میشه ی جوری میشم /:
ب قول آنا این وضعیت زشته مستهجنه -_-
(03-07-2021، 0:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2021، 23:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همتون
@Alien
@THEDARKNESS
@ƤᴏᴏƁᴏи
@آمین
@shghyegh
@Musalick
@מַברִיק
@سهَند
@*VENUS*
@моои
@Medusa
@صباnafas
@شـــقآیــق
@ßяɪcε
@امیر539
رفقا از همتون حلالیت میطلبم واقعا دوست های خوبی بودید تجربه زیبایی برام بود گفتیم خندیدم دعوا کردم اما با همتون رفیقم چون از هم یاد گرفتی
آرزو میکنم تو زندگیتون موفق باشد و راه درست رو انتخاب کنید
خوبی بدی از من دیدید حلالم کنید رفقا
هر سلامی یه خداحافظی داره دیگ ما هم رفتیم
مواظب خودتون باشید
به امید روزی که برگردم و همه تون رو مومن و شاد و خوشحال و موفق ببینم
التماس دعا
عه کجا ._.
چرا میخوای بری ._.
(02-07-2021، 23:36)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فاطمه اون فقط ی فیلمه..فاطمه فحش نده..فاطمه ادب داشته باش...فاطمه دختره تقصیری نداره....سهون بی تقصیره
خدفهوغفقغهد6ف9خ دختره ی ***********
@لــــــــــⓘلی
@"Alien"
@شـــقآیــق
طلاق میخوام مرتیکههه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s19.picofile.com/file/8434190026/20210520_195614.jpg
عمه؟
گفتم که....شوهرت =شوهر اولت= یک خیانت کار بیش نیست
رفته برا من فیلم عاشقانه +18 بازی کرده
میخوام خفش کنم