امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

(25-05-2016، 11:26)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جان ! سوکی جلوشو میگیره ^^
من سوکی در تو زیبایی دوست ♡ (:
این پسره کانگ شین وو لیدر گروه Cnblue ئه ! اسمش یونگ هواست ؛ میگن یه بار یه کامنت ایرانی برای هواداراش تو اینستا نوشته . پسر خوبیه ^^

اما نگفتی چطور جلو دختره رو گرفت؟:/
شین هه انقدر گریه می کنه._.
ولی بخاطر شین هه س دیگه.-.
بیا تل تا برات عکس شین هه رو بفرستم((:
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی
نقل قول: من از پنوکیو خوشم اومده =))
یکی بقیشو تعریف کنه برام !
خیلی سریال خوبیه .. تا یه جایی برات تعریف کردم ک ..
اینا هرکدوم یه شغلی رو انتخاب میکنن .. شین هه با جونگ سوک میرن خبرنگار بشن ، ولی یه ماجرایی پیش میاد که اینا هر کدوم تو یه شرکت خبرنگاری خبرنگار میشن . دوتا شرکت که رقیب هم هستن .. خب اینطوری قضایا پیش میره دیگه .. تا اخرش اینا تصمیم میگیرن با هم ازدواج کنن ولی بابا بزرگه رضـایت نمیده . اینام رابطشون همونطوری دوستانه و فامیلی میمونه . بعدش بابابزرگه میاد این دوتارو میبینه که خیلی همو دوست دارن ولی به حرف این رابطشونو حفظ کردن رضایت میده ..
+ من ک از نسل گفتم بت :| چی میخای بشنوی دیگه همین بود !! :rum:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic ، sober
نسلو مگه ادامه ندادی ؟  :306:
اخه منظور من تعریف ثانیه به ثانیه ایه ! ما تو مدرسمون اینجوری تعریف میکنیم  :Laie_23: کل زنگو میشینیم برای تعریف یه قسمت =))
ولی خیلی جالبه ..
لی جونگ سوک یه جورایی عموی شین هه به حساب میاد .. هع !
همو دوس دارن ؟ دوستم میگفت پسره از دختره بدش میاد .. شایدم دختره از پسره .. یادم رفته کدومو گفت !!
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، sober
(25-05-2016، 11:02)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو زیبایی رو تا چند قسمت دیدی ؟ تعریف کن یکم برام =)
این تینا و ریحانه که هیچی تعریف نمیکنن از نسل خورشید برام .. لااقل تو برام یه سریال تعریف کن !
ما تو مدرسمون هروقت یکی سریال جدید میبینه یه ساعت میشینیم پشش برامون سیر تا پیازشو تعریف میکنه (:

نظرت درباره اینکه خودت ببینی چیه گُلم؟!  :|

نقش اصلی پسر سربازه یو شی جین و دختر دکتره کانگ مویون.
این دوتا سر یه ماجرایی باهم اشنا میشن و با هم قرار میزارن ولی پسره بخاطر شغلش نمیتونه زیاد با دختره باشه و این قضیه باعث میشه تا دختره از پسره جدا شه!
پسره برا 8 ماه اعزام میشه ی منطقه ای تو عراق و اخرای خدمتش دختره و گروهش برا کمک پزشکی میرن اونجا و این دوتا دوباره همو میبیننو قرار میزارن ولی بازم پسره نمیتونه کاملا پیش دختره باشه.
تو این زمان دختره رییس جمهور عراقو عمل میکنه و دوتا کارت پارتی طور میگیره!

وقتی پسره 8 ماهش تموم میشع و میخواد برگرده ب دختره اعتراف میکنه و دختره دوباره میگه نه! عبضییییییی-.-*

وقتی گروه دکتراهم میخوان برگردن ، عراق زلزله میشع و سربازا و دکترا همه میمونن عراق:|
کلی خون و عمل و خونریزی مرگ و زندگیو ماجرا...
خلاصه دختره و پسرم دوباره این وسط باهم قرار میزارن کثاپطاااا-.-***

___ این وسط مسطا ی خلافکاره ک قبلا سرباز بوده و شی جین رو میشناخته کرم میریزه.
تو این محله یا همون کارخونه ای ک دکترا بودن ی سری الماس بوده ک رییس کارخونه مجبور میشه اونارو بده ب خلافکارای اینگیلیسی..
بخاطر قضیه ی زلزله هم کلی اذیت و ازار میبینن و پای شی جین وسط کشیده میشه!
خلافکارم از فرصت استفاده میکنه و کانگ رو گروگان میگیره!

شی جین از اون کارت پارتیا برا نجات دختره و کشتن خلافکارا استفاده میکنه و رییسرو میبره بیمارستان -_-
این خلافکاره ی سری بچرو میفروشه و پول میگیره و بچه هارو اذیت میکنه._.
و در اخر یکی از این بچه ها ب جین کمک میکنه!

دختره و پسره درحال قرار گذاشتنن ک پسره مجبور ب جنگ با ی منطقه میشه.. اونجا زندانی و ناپدید میشه و همه فک میکنن ک مردهo_o
کانگ برا سالگرد پسره میره همون منطقه هه و پسررو درحال فرار از زندان میبینه._.

خلاصه تهش اینا بهم میرسن!
کوفت دختره شه الهی:|

***شادی خعععععیلی خلاصه کردمااا!!!!
کلی این وسط کشت و کشتار مرگو زندگی عشقو عاشقی مشکلو گرفداری ( مین حتی) صخره دریا سنگ کشتی....
کلیشو خلاصه کردم(:
تازه دوتا شخصیت عاشق دیگم بودن ک مهم نبودن زیاد!
تینا این یکیو تو تعریف کن :|
دهنم صاف شُد!
دستام خسته!
:|||||||||||||

سریال فوق العاده عالی با موضوع جدید!
اهنگاشم ک عالیه(:
فقط دختره خیلی پیر تر از پسرس:|
و این قضیه رو اعصابه!
موضوعات سیاسیم زیاد داش._.
میترسم حمله کنن ب کره!
پاسخ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، sober ، Apathetic
(25-05-2016، 11:59)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه منظور من تعریف ثانیه به ثانیه ایه ! ما تو مدرسمون اینجوری تعریف میکنیم  :Laie_23: کل زنگو میشینیم برای تعریف یه قسمت =))
ولی خیلی جالبه ..
همو دوس دارن ؟ دوستم میگفت پسره از دختره بدش میاد .. شایدم دختره از پسره .. یادم رفته کدومو گفت !!
نه ندیدم همون 6 فعلن ..
خب من دوسته اینطوری ندارم که ب حرفام گوش بده :| واسه همین نحوه تعریف کردن فیلمو بلد نیستم /:
آره عموش به حساب میاد .. گفتم که ، بابابزرگه اینو پیدا میکنه به عنوان پسر از دست رفتش اینو بزرگ میکنه . به شین هه هم میگه این عموته .
پسره بدش میاد :| بعضی جاهام دختره حرصی میشه ازش . یه جاش شین هه مسواک جونگ سوکو برداشت زد کف توالت بعد گذاشت تو ظرف مسواکا .. جونگ سوکم اومد مسواک بزنه شین هه عذاب وجدان گرفت مسواکشو گرفت و انداخت سطل آشغال 25r30 ولی کلا پسره بدش میاد چون مادرش خبرنگار بوده و خانواده ی اینارو با خبرای دروغین  از هم پاشونده ..
ولی کم کم خوشش میاد .
نقل قول: نظرت درباره اینکه خودت ببینی چیه گُلم؟!  :|
شرایطشو نداره اگه داشت ک از ما نمیخاست براش تعریف کنیم عزیزم D:
______

ولی شادی برو خدارو شکر کن ک موقع امتحانا سریال نمیبینی :| من موقعی که درس میخوندم همش قیافه ی یون شی میومد جلو چشمم -_- تو کف قسمت 7 ام !!

نقل قول: دختره و پسره درحال قرار گذاشتنن ک پسره مجبور ب جنگ با ی منطقه میشه.. اونجا زندانی و ناپدید میشه و همه فک میکنن ک مردهo_o
واو من اینارو ندیدممممممم ! قسمته چندددددددد ؟؟؟ چقد جذااااااب داره میشه O_o
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
 سپاس شده توسط sober ، Apathetic
نظرتون چیه به من سپاس بدین؟._.
خب یه نفر رو پیشنهاد کنین تا درمورد فیلما و سریالاش بذارم.-.
من بدبخت شماها امتحاناتون تموم شه امتحان دارم و الانم سرما خوردم-.-*
+
امتحانام تموم شه نسل خورشیدو میبینم._.
پاسخ
 سپاس شده توسط …Reyhaneh… ، Dead Silence ، Apathetic ، L²evi
(25-05-2016، 12:46)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 11:59)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خیلی جالبه ..
نه ندیدم همون 6 فعلن ..
خب من دوسته اینطوری ندارم که ب حرفام گوش بده :| واسه همین نحوه تعریف کردن فیلمو بلد نیستم /:
آره عموش به حساب میاد .. گفتم که ، بابابزرگه اینو پیدا میکنه به عنوان پسر از دست رفتش اینو بزرگ میکنه . به شین هه هم میگه این عموته .
پسره بدش میاد :| بعضی جاهام دختره حرصی میشه ازش . یه جاش شین هه مسواک جونگ سوکو برداشت زد کف توالت بعد گذاشت تو ظرف مسواکا .. جونگ سوکم اومد مسواک بزنه شین هه عذاب وجدان گرفت مسواکشو گرفت و انداخت سطل آشغال 25r30 ولی کلا پسره بدش میاد چون مادرش خبرنگار بوده و خانواده ی اینارو با خبرای دروغین  از هم پاشونده ..
ولی کم کم خوشش میاد .

نقل قول: نظرت درباره اینکه خودت ببینی چیه گُلم؟!  :|
شرایطشو نداره اگه داشت ک از ما نمیخاست براش تعریف کنیم عزیزم D:
______

ولی شادی برو خدارو شکر کن ک موقع امتحانا سریال نمیبینی :| من موقعی که درس میخوندم همش قیافه ی یون شی میومد جلو چشمم -_- تو کف قسمت 7 ام !!
بنظر من قسمت7 قشنگ ترین و هیجانی ترین قسمتشه^____^ وای عالیه شی جین!

نقل قول: دختره و پسره درحال قرار گذاشتنن ک پسره مجبور ب جنگ با ی منطقه میشه.. اونجا زندانی و ناپدید میشه و همه فک میکنن ک مردهo_o
واو من اینارو ندیدممممممم ! قسمته چندددددددد ؟؟؟ چقد جذااااااب داره میشه O_o

-________-
شاید باورت نشه ولی قسمت 15 ._.
قسمت 15 اتفاق میوفته قسمت 16 تمومه!
قضیه ب این حساسیو مهمیو هیجانیو ب یه قسمت نکشیده بستن!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط sober
اه لعنتی ! خوش ب حالت خدایی .. خیلی دوستدارم ببینم ! ولی امتحانا نمیذاره اصن . هنوز شیش تا امتحان اونم از نوع سختریناش مونده .
نمیدونی فصل دو کی میاد ؟ ینی تو ماهواره یا نت چیزی ندیدی یا نخوندی ؟!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
عرررررر  :229:
خیلی جالب شد که این نسل خورشید !!!!!!
من بدبخت شرایط شماهارو ندارم که هروقت خواستم یه سریال جدید شروع کنم =|
ولی اشکالی نداره باورم نمیشه 13 روز دیگه طاقت بیارم منم به سریالام میرسم ^^
ولی نسل خورشید خ عالیه !
گل پسرمون ناپدید میشه ؟؟ O_O نهههههع :|
وای تینا چه زندگی باحالی ^^ موقع درس خوندن قیافه ی شی جین بیاد جلو صورتت .. وایی !
منم این تجربه رو داشتم .. پارسال که شکارچی رو میدیدم تمام وقت قیافه مینهو جلوم بود :|
خب فاطمه جون به نظرم به جای معرفی بازیگر یا سریال بقیه ی تو زیبایی رو تعریف کن ^^
میدونم این کار خیلی غلطه با این کار لذت دیدن سریالو برای خودم از بین میبرم ولی دیگه نمیتونم طاقت بیارم =))
ممنون که نسل خورشیدو بهتر تعریف کردید ^^
تینا بقیه ی پینوکیو لطفا ! ^.^
وایی چه حالی دارم میکنم من D:
ناموسا نزنید تو ذوق و حال خوبم ^^ فقط تعریف کنید  :499:
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، sober
(25-05-2016، 16:20)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه لعنتی ! خوش ب حالت خدایی .. خیلی دوستدارم ببینم ! ولی امتحانا نمیذاره اصن . هنوز شیش تا امتحان اونم از نوع سختریناش مونده .
نمیدونی فصل دو کی میاد ؟ ینی تو ماهواره یا نت چیزی ندیدی یا نخوندی ؟!

در کمال ناباوری من از تو شنیدم فقط:|
هیچ جای دیگه جیزی ندیدم و نشنیدم
و اولین بار خودت گفتی بم..

+ شادی جان نپوکی مادر:|
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان