امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■

(22-10-2015، 12:36)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:35)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا یه داستان هم بنویس …
مثل اون پارتی آکادمی :v

ی سالی با تارا و احمت و اینا ی همچین ماجرایی داشتیم خیلی حال داد ..
البته تو گ.ا نبود ی تاپیک دیگه
از شکلکای متحرک رقص استفاده میکردیم کلی خوش گذشت

هــــــــــــــــــــــی
دلم برا بچه ها تنگ شده (":
احمت نمازخون :77777
رضا 
حسن 
حتی شیوای بداخلاقِ موضوع بند :| 
و ...
■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■ 43
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(22-10-2015، 12:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:38)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:36)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طلاق جایز نیست ..
بعد پارتی اهورا طلاق بگیرید  :|

اهورااا کمک cry2 دستم به شلورات cry2

.___.
نگران نباش نمیزارم طلاقت بده خودم مهرتو میزارم اجرا :|

مهرم چیه؟ :297:

(22-10-2015، 12:38)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:34)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:32)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنم و آرش ؟؟؟؟ :777777777

چقد شبیه همین :7777

راستیییییییییی یکی از دوستاشو یادت رفته درسا :7777
اگه گفتی ؟؟؟؟ :777

امیر کاریزما:|
صنم من مشکلی ندارم ینی جی اف های من به بی اف های تو در:|

نـه بـآو ایـنـآ اصـن تـو فـلـش نـیـسـتـن :|

اصـن دُرسآ الـآن مـیـآد اعـتـرآف مـیـکنه دروغ گفته ( دری شـآرژ یـآدت نـره :| )

:|
خودافظ p336
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Jack Daniel'ѕ
(22-10-2015، 12:39)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:35)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــــــــــــــــــــی
رضا 
حسن 
و ...

رضا گیتار الکتریک میزد :|
شیوا اخطار میداد :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، esiesi
(22-10-2015، 12:39)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:38)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طلاق جایز نیست ..

.___.

(22-10-2015، 12:38)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:34)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:32)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودافظ p336
ی دست و ی پای صنم + 80000 سکه طلا |:

(22-10-2015، 12:39)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــــــــــــــــــــی
رضا 
حسن 
و ...

فاز و دپ نکن ..
 سپاس شده توسط esiesi
(22-10-2015، 12:41)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:39)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طلاق جایز نیست ..

.___.

خودافظ p336
ی دست و ی پای صنم + 80000 سکه طلا |:

این طلاقشو گرفته انگار :ngh:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، esiesi
(22-10-2015، 12:42)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مرضیه (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(22-10-2015، 12:39)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:37)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:33)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:30)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:27)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه قوانین پارتی:|

نه تو و ن قوانین پارتی هیچ چیز قهوه ای نمیتونین بخورین .__.
میام چشتون کور .___.
یادم بنداز فقط :|

اصـن مـنـو تو بـآهم مـیـآیـم :|

مـن ک طـلـآق گـرفـتـم :|

واقعا ^_____^ ؟ باشع ^______^

(22-10-2015، 12:35)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:33)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:30)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میام چشتون کور .___.

نه جون مادرتO_O
من زنمو دوس دارم
بفهمید

گمشو وزغ چندش :777777 
صنم با من میاد :7777

عــشــقــم ^___^

یهو قبل پارتی با آرش آشتی نکنی -____________- ؟
(22-10-2015، 12:42)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم:||||||||||||||||||||

(22-10-2015، 12:43)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:39)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:37)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میام چشتون کور .___.

واقعا ^_____^ ؟ باشع ^______^

(22-10-2015، 12:35)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه جون مادرتO_O
من زنمو دوس دارم
بفهمید

گمشو وزغ چندش :777777 
صنم با من میاد :7777

عــشــقــم ^___^

یهو قبل پارتی با آرش آشتی نکنی -____________- ؟

دوس دارم بزنمت:|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ

رمزی ^____^
تو با کی میری ._. ؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 178 مهمان