18-06-2012، 19:21
لیک دیگر پیکر سرد مرا
می فشارد خاک دامنگیر خاک
بی تو ، دور از ضربه های قلبت
قلب من میپوسد آنجا زیر خاک
می فشارد خاک دامنگیر خاک
بی تو ، دور از ضربه های قلبت
قلب من میپوسد آنجا زیر خاک
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
18-06-2012، 19:21
لیک دیگر پیکر سرد مرا
می فشارد خاک دامنگیر خاک بی تو ، دور از ضربه های قلبت قلب من میپوسد آنجا زیر خاک
آموخته ام:
كسيكه يادم نكرد،من يادش كنم شايدكه او تنهاترازمن باشد
18-06-2012، 19:59
چمدانت را می بستی مرگ ایستاده بود و نفس هایم را می شمرد ....
18-06-2012، 20:06
با تو می شود زندگی را، زندگی کرد،
بی تو اما، باید زندگی را مُرد.
18-06-2012، 20:11
می دونی كی می فهمی دنیا دو زه؟
وقتی كه هر كسی كه دوسش داری بهت می گه تا اخر دنیا باهاتم
19-06-2012، 13:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-06-2012، 13:25، توسط ♥ Sky Princess♥.)
اشكي كه بيصداست پشتي كه بيپناست دستي كه بسته است پايي كه خسته است دل را كه عاشق است حرفي كه صادق است شعري كه بيبهاست شرمي كه آشناست دارايي من است ارزاني شماست
19-06-2012، 15:50
امشب باز هم مثل همیشه آسمون دلم بارونیه
ولی این دفعه با بقیه دفعه ها فرق داره چون .... چون.....چون تو دیگه نیستی، نیستی که بهم آرامش بدی , به حرفام گوش بدی تو رفتی با یک جمله من ، رفتی ولی نمیدونستی با رفتنت به سرم چی میاری بارها صدایم را به باد سپردم تا به تو بگوید که چقدر دوستت دارم ولی سر باز زد به باران دادم تا با قطره هایش به تو بفهماند که دوستت دارم ولی این کار را نکرد دیگر خسته شدم به هر چه سپردم از این کار امتناع کرد رفتنت خیلی ساده بود و ساده تر از اون آب شدن من بود قطره قطره وجودم میچکه و انتظار برگشتت رو می کشه ولی هر روز من بیشتر آب میشمو تو نمیایی نیستی که ببینی چقدر شکست خورده ام چقدر از نبودنت رنج میکشم چه روزهایی رو سپری می کنم نمیدونم این سختی برای منه یا تو هم زجر میکشی بهترین جمله ای که میتونم بگو و دوست دارم داد بزنم و بهت بگم اینه که من هنوزم هنوز هم اره.....هنوزم دوست دارم
19-06-2012، 16:03
گفتمش دل میخری؟..گفت:چند؟..گفتمش دل مال تو،تنها بخند...خنده کرد و دل زدستانم ربود.. تابخود امدم او رفته بود..دل زدستانش به خاک افتاده بود...
19-06-2012، 22:24
دلی مانده در دوراهی یکطرف شکستن وازخودگذشتن
یکطرف ماندن و دوستی را برخودترجیح دادن .نمیدانم این چه تقدیری بود ای کاش از روز اول به دل نه گفته بودم تا دلی نشکند دوستان همه رفتند بازهم من ماندم این دوراهی پروردگارا چه کسی میداند در درونم چه غوغاییست جزتو مرا ببخش
22-06-2012، 13:37
هر وقت دلتنگ شدی به یاد بیار کسی رو که خیلی دوست داره هر وقت نا امید شدی به یاد بیار کسی رو که تنها امیدش تویی هر وقت پر از سکوت شدی به یاد بیار کسی رو که به صدات محتاجه هر وقت خواستی بشکنی به یاد بیار کسی رو که توی دلت کلبه ساخته
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |