امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

(08-04-2014، 15:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:15)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم 100 بار گفتی گفتم چی شده ؟! (:

آبروم رفت باید هزار بار هم درخواست کمک کنم ):

امروز یه پسره جلوی مدرسمون با 3 تا از دوستاش به خاطر من وایسادن از مدرسشون هم فرار کردن -__-

منم اعصابم خورد شد با دوستام فوششون دادیم |:

یکیش همسایمون بود میخواد به بابام بگه |:

ووووووویییییی بدبخت شدم -__-
میدونم |:
تجریه داشتم |:
خود پسره گفت میاد به بابات میگع؟ 0_0

پسره پسر عممه -___-

1 سال پیش میخواست با من دوس بشه الاغ >_<

الان هم بازم گیر داده |:

فردا هم گفت بازم همین برنامه رو داریم -__-
بهش فوهش ندیدن |:
فک میکنه شوما روش حساسین اون وقت بدتر میکنه |:
اون موقع همیشه میاد و نقطه ضعفت رو پیدا میکنه |:
من هم تو این مدت که بدخت ترم |:
می دونی چی شده ؟! |:

باشه ممنون که گفتی (:
چیشد؟ |:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
(08-04-2014، 15:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم نیکـــی((:
خوبی؟؟^_^
کیا؟؟؟؟؟؟>_<

ســــ
تو خوبی؟
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(08-04-2014، 15:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:14)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اممممـ/: ..

رکــی  ! ؟ . . .

مـیخوآمــ بـآیــکی دعــوا  بگــیرَمـــ !!

نمــیدونــم ســَرِ چــی ! ؟ . . .

هــســتی ! ؟ . . .
با کی ؟! |:
اینجا ؟! :|
اسمــش حــسین -_- ..
ایـنجا نــی |: ..
رومـ دارع !!
تــو هــم توش عــضوی !!
سیس چــت ||: ..
اونجــآ !!
مــن بـآ اســم ""pishi joon"" هــــســتم ||:
ایــن اسمــ و خــُدا بیـآمــرز ایــمان گـذاشــته بود رومــن !!
((: .. هــه !!
با همون اسمم بیآم ؟! (:
نــه بــآو ((:
مــفتی ویژه شــُدی ((:
ببین فـعلا آن نی !!
یه وخ دیگــه ‍!
الــبته اگه خواســتی الــان بیـآ مـدت آن بودنت زیــآد شــه !
ادرسشو بده ببینم 0_0
(08-04-2014، 15:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم نیکـــی((:
خوبی؟؟^_^
کیا؟؟؟؟؟؟>_<

ســــ
تو خوبی؟

آرع0.0
چی شده جیگرمممممم؟؟|:
(08-04-2014، 15:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با کی ؟! |:
اینجا ؟! :|
اسمــش حــسین -_- ..
ایـنجا نــی |: ..
رومـ دارع !!
تــو هــم توش عــضوی !!
سیس چــت ||: ..
اونجــآ !!
مــن بـآ اســم ""pishi joon"" هــــســتم ||:
ایــن اسمــ و خــُدا بیـآمــرز ایــمان گـذاشــته بود رومــن !!
((: .. هــه !!
با همون اسمم بیآم ؟! (:
نــه بــآو ((:
مــفتی ویژه شــُدی ((:
ببین فـعلا آن نی !!
یه وخ دیگــه ‍!
الــبته اگه خواســتی الــان بیـآ مـدت آن بودنت زیــآد شــه !
ادرسشو بده ببینم 0_0
الــبتــع اگــه خودت میخــوای بیــا هــآ !!!!
مـن مـجبورت نمیکــنمــ !!
تو خــصوصی آدرس دآدَمــ !
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(08-04-2014، 15:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم نیکـــی((:
خوبی؟؟^_^
کیا؟؟؟؟؟؟>_<

ســــ
تو خوبی؟

آرع0.0
چی شده جیگرمممممم؟؟|:
هیچی
باس بعضیا گم شن
گم نمیشن
منتظرن با سیفون شرشونو کم کنیم -__-
(دوستانی که اینجان به خود نگیرن)
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(08-04-2014، 15:34)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم نیکـــی((:
خوبی؟؟^_^
کیا؟؟؟؟؟؟>_<

ســــ
تو خوبی؟

آرع0.0
چی شده جیگرمممممم؟؟|:
هیچی
باس بعضیا گم شن
گم نمیشن

ای وآِی):
ول کن بـ ـآبـ ـآ-_-
چه خبر؟؟
 سپاس شده توسط [ niki ]
من نمیخام تو ترک باشم >____<
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(08-04-2014، 15:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:34)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم نیکـــی((:
خوبی؟؟^_^
کیا؟؟؟؟؟؟>_<

ســــ
تو خوبی؟

آرع0.0
چی شده جیگرمممممم؟؟|:
هیچی
باس بعضیا گم شن
گم نمیشن

ای وآِی):
ول کن بـ ـآبـ ـآ-_-
چه خبر؟؟

فردا باز امتحان داریم Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(08-04-2014، 15:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبروم رفت باید هزار بار هم درخواست کمک کنم ):

امروز یه پسره جلوی مدرسمون با 3 تا از دوستاش به خاطر من وایسادن از مدرسشون هم فرار کردن -__-

منم اعصابم خورد شد با دوستام فوششون دادیم |:

یکیش همسایمون بود میخواد به بابام بگه |:

ووووووویییییی بدبخت شدم -__-
میدونم |:
تجریه داشتم |:
خود پسره گفت میاد به بابات میگع؟ 0_0

پسره پسر عممه -___-

1 سال پیش میخواست با من دوس بشه الاغ >_<

الان هم بازم گیر داده |:

فردا هم گفت بازم همین برنامه رو داریم -__-
بهش فوهش ندیدن |:
فک میکنه شوما روش حساسین اون وقت بدتر میکنه |:
اون موقع همیشه میاد و نقطه ضعفت رو پیدا میکنه |:
من هم تو این مدت که بدخت ترم |:
می دونی چی شده ؟! |:

باشه ممنون که گفتی (:
چیشد؟ |:
یه پسره هس اسمش امینِ |:
هر روز صبح میاد سر کوچه مدرسمون دخترا رو عین وَزَق نگاه میکنه |:
حالا این پسره عاشق یکی از دوستام که اسمش الهه اس شده |:
الهه بی اف داره |:
و امین هم بد نی قیافش S:
ولی من خوشم نمیآد |:
تیپشم بگیه (:
ولی خوشم نمیآد |:
حالا امین شمارشو داده به اون یکی دوسته من و الهه ، عاطفه ، که بده به الهه |:
عازفه هم با خودش اومد فکر کرد گفت من هر کاری الهه با این دوس نمیشه حالا چه کنم ؟ |:
اومد چیش من گفت که بیا این شمارمو بگیر |:
بهم اس بده بگو الهه ایی |:
منم گفتم چی ؟ چرا ؟ یه شر و ور تحویلم داد منم باور کردم |:
رفتم اس دادم |:
دیدم زنگ زد |:
گفت سلام الهه خانوم من امینم |:
همونی که عاطفه شمارمو بهت داد |:

حالا تو بگو من چه غلطی بکنم ؟
مامانم هر روز صبح منو با ماشین میبره میزاره مدریه |:
اگه بگم رکسانام و الهه نیستم 100% از رویه لج میره به مامانم میگه |:
حالا چه غلطی بکنم؟ |:
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان