امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 244

بچه ها توجه توجه

ی سوال

ترسا بیداران کیه

چیزی در موردش شنیدنی میگن جنه
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
نقل قول: من دلـم برآ سـوشی تنگ شده :|

برآ حسنم هم :||

هعی خــدآ >_<
اهمـ اهمـ :>

هعـی فریما ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]SMoOoOoOoK
کیستی ؟
[/b]

الان احمدرضا کدومه ؟

عرفان کدومه ؟
(22-06-2015، 14:43)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 14:36)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 14:29)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 14:27)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 14:22)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه برم دوسه تا باردار کنم دوباره بیام 

ت رو چه به این کارا ._. به گلنارت بچسب ._.

نزن تو ذوقش ._.
رفت اونجا دخترا حاملش نکن خوبه ! ._. 

قرض ضد بارداری (: خوبه !
وقتی نود نفری تو مدرسه ... ! 
این تنهایی بره اونجا رحمشم ببنده باز تاثیر گزار نیست ._.
بای دیگه |:
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc
پدر خجالت بکش :|
گفتم بریم فوتبال بزنیم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 244 427

هووووووف
(22-06-2015، 14:36)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا بلدم ._.
حرام اصد ._.
خجالت بکش

از کی یاد گرفتی؟

بیا بریم پروتستان شیم . کلیسای پروتستان ج* رو حلال و بلامانع میدونه Smile

خجالت چیه؟ ی سبک نقاشیه ؟ .–.
گفتگوی آزاد نسخه 244 427
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(22-06-2015، 14:43)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها توجه توجه

ی سوال

ترسا بیداران کیه

چیزی در موردش شنیدنی میگن جنه
Guys I'm so sorry I'm sorry I had to send it now that u opened this message u can't stop reading . Hi my name is Teresa Fidalgo I died 27 years ago. If u don't send this to 20 friends I will sleep by your side forever. If u don't believe me than search me up. Teresa Fidalgo. So send this to 20 friends. A girl ignored this and her mom died 20 days later . NO SEND BACKS!!!!! #copied sorry to send this Btw this is NOT fake type her up on google

SEND TO ALL
بچه ها من خیل متاسفم متاسفم من باید اینو واستون میفرستادم الان شما وقتی که این پیامو باز میکنید نمیتونید از خوندنش دست بکشید.
سلام اسم من ترسا فیدالگو هست. من 27 سال پیش مردم. اگه تو این پیامو واسه 20 نفر دیگه نفرستی من همیشه کنارت میخوابم. اگه تو باور نمیکنی اسممو سرچ کن توی نت "ترسا فیدالگو" پس اینو واسه 20 نفر از دوستات بفرست. یه دختر اینو رد کرد و مامانش 20 روز بعدش مرد. دوباره این پیامو واسه فرستنده ش برنگردونید #از کپی کردنش و فرستادنش متاسفم ولی این الکی نیست. اسممو توی گوگل سرچ کنید
 سپاس شده توسط saba 3 ، eɴιɢмαтιc
توجه

اشتب شد ترسا فیدالگو
(22-06-2015، 14:44)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[b]SMoOoOoOoK
کیستی ؟
[/b]

الان احمدرضا کدومه ؟

عرفان کدومه ؟
من مرد تنهای شبم |: درد میکنه *** چپم :V
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 97 مهمان