امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388

(08-11-2020، 22:38)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 22:36)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ اشتباه تایپی بود..شب بخیرike

عه!ب نظرت اشتباه تایپیت بزرگ نبود؟

بودTelegh_00

(08-11-2020، 22:41)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 22:40)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کردمممم45
ببخشید45
اصن بیا خودم زنت میشم45
تو متاهلیD:
خودم میرم سراغ زن:]
آشپزی بلد باشه..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Emmɑ
آگهی
اینجا چه خبره .__.
وایستا ببینم..
ملی حاملست.. از عارفه !
انا دنبال زن میگرده و داره مخ شقا رو میزنه
آرش شوهر میخواد
چه خبرتونه چه خبرتونههههه
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، BIG-DARK ، شـــقآیــق
(08-11-2020، 22:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چه خبره .__.
وایستا ببینم..
ملی حاملست.. از عارفه !
آرش شوهر میخواد

من حاملم^.^
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!...Lavin...!
Heart Heart
جینگولی خودم
 سپاس شده توسط _leιтo_ ، شـــقآیــق
@i_crazygirl
Heart
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(08-11-2020، 22:48)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 22:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چه خبره .__.
وایستا ببینم..
ملی حاملست.. از عارفه !
آرش شوهر میخواد

من حاملم^.^

کی این اتفاقه شوم افتاد ؟
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
(08-11-2020، 22:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 22:48)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حاملم^.^

کی این اتفاقه شوم افتاد ؟

امروز
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *VENUS* ، شـــقآیــق
بسم الله
 سپاس شده توسط _leιтo_ ، شـــقآیــق

اینجا چه خبره .__.
وایستا ببینم..
ملی حاملست.. از عارفه !
آرش شوهر میخواد
من هنوز زن پیدا نکردم)):
تو رو هم باید شوهر بدیم(:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
منم طلاق گرفتم مهرموگذاشتم اجرا بعد اگ نده میندازمش زندان!
یه زنم دارم !

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 84 مهمان