امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

(08-04-2014، 15:20)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:18)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:15)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لا لا لا
^.^
عــخــشمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^.^

گــوگولیه من ^.^
نـاز نـــآزی مــــــن ^.^

خوبی عشقی؟ ^.^
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
آگهی
(08-04-2014، 15:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:15)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:13)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسانا کمکم کن |:
دخترم 100 بار گفتی گفتم چی شده ؟! (:

آبروم رفت باید هزار بار هم درخواست کمک کنم ):

امروز یه پسره جلوی مدرسمون با 3 تا از دوستاش به خاطر من وایسادن از مدرسشون هم فرار کردن -__-

منم اعصابم خورد شد با دوستام فوششون دادیم |:

یکیش همسایمون بود میخواد به بابام بگه |:

ووووووویییییی بدبخت شدم -__-
میدونم |:
تجریه داشتم |:
خود پسره گفت میاد به بابات میگع؟ 0_0
 سپاس شده توسط First Star
(08-04-2014، 15:22)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:20)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:18)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:15)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لا لا لا
^.^

گــوگولیه من ^.^

خوبی عشقی؟ ^.^
عـــــآرع ^.^ !!

اَنـــد یـــو ! ؟ . .
 سپاس شده توسط [ niki ]
(08-04-2014، 15:21)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:19)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:15)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:13)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسانا کمکم کن |:

امروز یه پسره جلوی مدرسمون با 3 تا از دوستاش به خاطر من وایسادن از مدرسشون هم فرار کردن -__-

چه خفن !!! O__o

اون پسره پسرعممه منو دوس داره |:

ببین من چقدر بدبختم -___-
نورا بدبخت ^____^
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(08-04-2014، 15:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:14)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:12)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــتستین عـایــا ! ؟ . . .
بــَـــرَه (:
اممممـ/: ..

رکــی  ! ؟ . . .

مـیخوآمــ بـآیــکی دعــوا  بگــیرَمـــ !!

نمــیدونــم ســَرِ چــی ! ؟ . . .

هــســتی ! ؟ . . .
با کی ؟! |:
اینجا ؟! :|
اسمــش حــسین -_- ..
ایـنجا نــی |: ..
رومـ دارع !!
تــو هــم توش عــضوی !!
سیس چــت ||: ..
اونجــآ !!
مــن بـآ اســم ""pishi joon"" هــــســتم ||:
ایــن اسمــ و خــُدا بیـآمــرز ایــمان گـذاشــته بود رومــن !!
((: .. هــه !!
با همون اسمم بیآم ؟! (:
(08-04-2014، 15:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسانا کمکم کن |:

میدونم |:
تجریه داشتم |:

پسره پسر عممه -___-

1 سال پیش میخواست با من دوس بشه الاغ >_<

الان هم بازم گیر داده |:

فردا هم گفت بازم همین برنامه رو داریم -__-
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(08-04-2014، 15:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:22)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــوگولیه من ^.^

خوبی عشقی؟ ^.^
عـــــآرع ^.^ !!

اَنـــد یـــو ! ؟ . .
نع
بعضیا خیلی خودشونو واسم گرفتن
فک کردن چه تحفه ایین
انداختیمشون دور
حالا واس ما شاخ شدن
واقعا که -__-
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(08-04-2014، 15:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:14)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــَـــرَه (:
اممممـ/: ..

رکــی  ! ؟ . . .

مـیخوآمــ بـآیــکی دعــوا  بگــیرَمـــ !!

نمــیدونــم ســَرِ چــی ! ؟ . . .

هــســتی ! ؟ . . .
با کی ؟! |:
اینجا ؟! :|
اسمــش حــسین -_- ..
ایـنجا نــی |: ..
رومـ دارع !!
تــو هــم توش عــضوی !!
سیس چــت ||: ..
اونجــآ !!
مــن بـآ اســم ""pishi joon"" هــــســتم ||:
ایــن اسمــ و خــُدا بیـآمــرز ایــمان گـذاشــته بود رومــن !!
((: .. هــه !!
با همون اسمم بیآم ؟! (:
نــه بــآو ((:
مــفتی ویژه شــُدی ((:
ببین فـعلا آن نی !!
یه وخ دیگــه ‍!
الــبته اگه خواســتی الــان بیـآ مـدت آن بودنت زیــآد شــه !
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
سلـآم نیکـــی((:
خوبی؟؟^_^
کیا؟؟؟؟؟؟>_<
 سپاس شده توسط [ niki ]
(08-04-2014، 15:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 15:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسانا کمکم کن |:

میدونم |:
تجریه داشتم |:

پسره پسر عممه -___-

1 سال پیش میخواست با من دوس بشه الاغ >_<

الان هم بازم گیر داده |:

فردا هم گفت بازم همین برنامه رو داریم -__-
بهش فوهش ندیدن |:
فک میکنه شوما روش حساسین اون وقت بدتر میکنه |:
اون موقع همیشه میاد و نقطه ضعفت رو پیدا میکنه |:
من هم تو این مدت که بدخت ترم |:
می دونی چی شده ؟! |:
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان