امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

واسه خودم که نرفتم):
خدافض-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 419
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(01-01-2014، 22:28)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 22:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکنین  ازین کارا منم گریم گرفتp336p336p336p336p336p336

(01-01-2014، 22:24)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 22:22)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 22:19)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ مهتاب^ـــ^

---

احسان روزه ی سکوت گرفته...خیرات بدید حرف زدن یادش بیاد>ــ<

---
محمد کوجا؟>ــ<

تا اونو ندی دس از سرت بر نمیدارم>ـــ<
مــَن حــآلــَم خوب نیســتBig GrinBig Grin
غلط کردی!

---

چیع موناع؟
شبه از خوشی زیاد زده به سرم
اهه
من برم لپتاپمو خاموش کنم با گوشی بیام نیومدم حلال کنین تو راه مردمBig GrinBig GrinBig Grin
غلط میکنی بر نگردی!
زنگ میزنم کلافت میکنم ها...
بزنگ من از خدامه ههههBig GrinBig Grin
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(01-01-2014، 22:28)✘LOv!ηG_ShØw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه خودم که نرفتم):
خدافض-_-

صبا بازش کن>_<
فقط امشبو تورو خدا>_<
p336p336
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط MONA-GH
تستــــــــــ
(01-01-2014، 22:30)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 22:28)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 22:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکنین  ازین کارا منم گریم گرفتp336p336p336p336p336p336

(01-01-2014، 22:24)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 22:22)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــَن حــآلــَم خوب نیســتBig GrinBig Grin
غلط کردی!

---

چیع موناع؟
شبه از خوشی زیاد زده به سرم
اهه
من برم لپتاپمو خاموش کنم با گوشی بیام نیومدم حلال کنین تو راه مردمBig GrinBig GrinBig Grin
غلط میکنی بر نگردی!
زنگ میزنم کلافت میکنم ها...
بزنگ من از خدامه ههههBig GrinBig Grin
نع مهمون داریم رف میزنگم!
خدافض!
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
کوجا تاراع؟
 سپاس شده توسط MONA-GH
لــش لــــــش تر از همیشه ..

الآن ی لشکرم حریفم نمیشه ..

دآرم پآک میکنم خآطرآتو یوآش ..

وختی میبینم این طوری میمیری تو برآش ..
سره صبه و کسی نی -_-
 سپاس شده توسط T A R A
:|
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان