امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

(14-08-2013، 20:54)Evil star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلآم
علیکـ://
برو دست زنتو بگیر بیار گفتوگوSad
دلم براش تنگ شدهSad
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl
آگهی
(14-08-2013، 20:55)Evil star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــع دوسـام نیسـن بــــآی
اره نیستن...
بسلامت
(14-08-2013، 20:56)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:51)amir hossin najafi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Heart

سلام امیر جان..خوش اومدی
(14-08-2013، 20:52)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:50)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:48)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:48)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس مثه خودمی...
البته یادت باشه کل کل نکن با پرسپولیسیا...منطقی فک نمیکنن
به این نتیجه خیلی وقته رسیدم.منو میشناسی؟
زیاد دیدمت...
ولی اسمتو نمیدونم والا...Undecided
از بس معروفم منBig Grin
اسمم ملیکاست بهم میگن ملی
برای چی با مریم کل کل کردی؟
اره والا..خیلی معروفی...
خوشبختم ملیکا جان
منم خوشبختم.

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط **MOHAMMAD**
زنـم آنـع مگـع؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 416
 سپاس شده توسط bela vampire
(14-08-2013، 20:56)Evil star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلآم ملیکـام Heart
من شلغم بودم گفتی دوستام نیستن؟cryingcry girlp336

آروم و سر به زیر

سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl
ببخشیـد ملیکـام Sad

دارم از گشنگـی میـمیرم مخـم تـاب بـرداشتـع :}
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 416
(14-08-2013، 20:56)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:51)amir hossin najafi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Heart

سلام امیر جان..خوش اومدی
(14-08-2013، 20:52)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:50)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:48)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:48)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس مثه خودمی...
به این نتیجه خیلی وقته رسیدم.منو میشناسی؟
زیاد دیدمت...
ولی اسمتو نمیدونم والا...Undecided
از بس معروفم منBig Grin
اسمم ملیکاست بهم میگن ملی
برای چی با مریم کل کل کردی؟
اره والا..خیلی معروفی...
خوشبختم ملیکا جان

(14-08-2013، 20:53)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:51)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس مثه خودمی...
جـــــــــــــــــــــــــــــــــآن؟Dodgy
پرسپولیس رو درست واژه نکنی می ترکونمتDodgy
باید حتما بگم لنگیا تا درست گفته باشم؟؟
خب گفتم پرسپولیسیا
جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآن؟Dodgy
دارم میگم هر چند استقلالی باید به پرسپولیس اخترام بذاری؟Sleepy
DodgyDodgyDodgy
نزار 4 تایی هاتونو ک تو دو فصله متوالی درگیرش بودین ب رخت بکشما...
(14-08-2013، 20:53)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد؟Angel
جانم؟؟؟
اسمتو بگو..نمیشناسم
هوم؟
چی می شنوم؟
تنت می خاره؟
حوصله کل کل ندارم:|
4 تایی؟
به رخ ما؟
بیا اینم 6 تایی:|
بکشم به رُخت؟:|
نقل قول: جانم؟؟؟
اسمتو بگو..نمیشناسم

ی ذره فکر کن Angel
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

(14-08-2013، 20:58)Evil star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنـم آنـع مگـع؟
نـع
دارم میگم برو از اصفهان بیارشAngel
(14-08-2013، 21:00)Evil star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشیـد ملیکـام Sad

دارم از گشنگـی میـمیرم مخـم تـاب بـرداشتـع :}
باشه چون دوست میدارم بخشیدمت.بووووس
خب برو یه چیزی بخور که کم کم داری هذیون میگی عزیزمBig Grin

آروم و سر به زیر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان