امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

سلام Heart
 سپاس شده توسط bela vampire ، **MOHAMMAD**
آگهی
(14-08-2013، 20:50)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:48)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:48)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:45)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:44)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در اثر کل کل با ی خنگDodgy
با کی؟

(14-08-2013، 20:43)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استقلالیا رو میگی حالشونو گرفتم تو وب خودشون جوجه هاBig Grin
اهم....اهم...من استقلالیماDodgy
پس مثه خودمی...
البته یادت باشه کل کل نکن با پرسپولیسیا...منطقی فک نمیکنن
به این نتیجه خیلی وقته رسیدم.منو میشناسی؟
زیاد دیدمت...
ولی اسمتو نمیدونم والا...Undecided
از بس معروفم منBig Grin
اسمم ملیکاست بهم میگن ملی
برای چی با مریم کل کل کردی؟

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط **MOHAMMAD**
(14-08-2013، 20:51)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:48)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:45)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:44)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در اثر کل کل با ی خنگDodgy
با کی؟

(14-08-2013، 20:43)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استقلالیا رو میگی حالشونو گرفتم تو وب خودشون جوجه هاBig Grin
پس مثه خودمی...
جـــــــــــــــــــــــــــــــــآن؟Dodgy
پرسپولیس رو درست واژه نکنی می ترکونمتDodgy
باید حتما بگم لنگیا تا درست گفته باشم؟؟
خب گفتم پرسپولیسیا
جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآن؟Dodgy
دارم میگم هر چند استقلالی باید به پرسپولیس اخترام بذاری؟Sleepy
محمد؟Angel
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

ســـلآم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 415
 سپاس شده توسط bela vampire
(14-08-2013، 20:54)Evil star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلآم
سلام نازی جونم

آروم و سر به زیر

سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl
نــع دوسـام نیسـن بــــآی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-08-2013، 20:51)amir hossin najafi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Heart

سلام امیر جان..خوش اومدی
(14-08-2013، 20:52)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:50)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:48)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با کی؟

پس مثه خودمی...
به این نتیجه خیلی وقته رسیدم.منو میشناسی؟
زیاد دیدمت...
ولی اسمتو نمیدونم والا...Undecided
از بس معروفم منBig Grin
اسمم ملیکاست بهم میگن ملی
برای چی با مریم کل کل کردی؟
اره والا..خیلی معروفی...
خوشبختم ملیکا جان

(14-08-2013، 20:53)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:51)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2013، 20:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با کی؟

پس مثه خودمی...
جـــــــــــــــــــــــــــــــــآن؟Dodgy
پرسپولیس رو درست واژه نکنی می ترکونمتDodgy
باید حتما بگم لنگیا تا درست گفته باشم؟؟
خب گفتم پرسپولیسیا
جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآن؟Dodgy
دارم میگم هر چند استقلالی باید به پرسپولیس اخترام بذاری؟Sleepy
DodgyDodgyDodgy
نزار 4 تایی هاتونو ک تو دو فصله متوالی درگیرش بودین ب رخت بکشما...
(14-08-2013، 20:53)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد؟Angel
جانم؟؟؟
اسمتو بگو..نمیشناسم
(14-08-2013، 20:55)Evil star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــع دوسـام نیسـن بــــآی
نازی نروcrying

آروم و سر به زیر

ســلآم ملیکـام Heart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان