امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9

(07-06-2021، 13:31)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=297429
بهش سپاس بدین اینهمه زحمت کشیده(:

مرسییییی ژیگررررر♥️♥️♥️♥️♥️

(07-06-2021، 13:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 13:31)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=297429
بهش سپاس بدین اینهمه زحمت کشیده(:

الهی بگردمش ^^

چقدرررر با استعداد بودو من نمیدونستم !
اولین بار اینقدر خوب درآورده برنجو O_O
خجالت نده دیگه:ngh:
استاد:ngh:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(07-06-2021، 13:37)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 13:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دقیقا مثل تتلو

باز نشد
احتمالا عذاش خیلی هات بوده زدن فیلتر کردن

نه اتفاقا

(07-06-2021، 13:39)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 13:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دقیقا مثل تتلو

باز نشد
تتلو هم مگ کپی کاره؟ ن باو تتلو عالیه
زشته با تتلو مقایسه کنی .-.

اره باو کجای کاری. تو موزیک ایران اکثرا کپی کارن
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(07-06-2021، 14:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 13:37)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتمالا عذاش خیلی هات بوده زدن فیلتر کردن

نه اتفاقا

(07-06-2021، 13:39)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تتلو هم مگ کپی کاره؟ ن باو تتلو عالیه
زشته با تتلو مقایسه کنی .-.

وای من رپرا رو خیلی دوست دارم ):
بهرام، سورنا، هیچکس من هر روز گوش میکنم ):
اینا تنها امیدامن ):
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(07-06-2021، 14:33)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 14:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اتفاقا

وای من رپرا رو خیلی دوست دارم ):
بهرام، سورنا، هیچکس من هر روز گوش میکنم ):
اینا تنها امیدامن ):

آفرین.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
واااااااااای خداااااااای من اینجا هنوز برقراره crying
اشکم در اومدSmile
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(07-06-2021، 14:00)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 13:55)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد گرمه الان شقایق سوخاری میشم

اینجارووووو

گوشه ای از بهشت ((:
خیلی قشنگه واقعااا
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ßяɪcε
(07-06-2021، 15:08)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکم در اومدSmile

پس چرا میخندی
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(07-06-2021، 13:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سفارش هم قبول میکنیم 4fvf
دفعه بعد ایشالا غذا های ایرانی و پلو ای :V

http://dl.akskhor.ir/uploads1/1DC51D15-E3F9-4C49-BA20-4B7BEA387B87.png

http://dl.akskhor.ir/uploads1/F422B5B9-FDEF-4253-A623-DDC94428A8A3.png

http://dl.akskhor.ir/uploads1/1BDC671B-AFA4-4E83-8731-A6622E5B0E98.jpeg

http://dl.akskhor.ir/uploads1/DBF18427-6DEE-4C7F-83FB-F901D4672556.png

http://dl.akskhor.ir/uploads1/41A39576-DFDC-4C71-908C-3E29A4C4A5C8.jpeg

آخ آخ آخ. فقط یک چیزی یادم رفت منننن

این موضوع تکراری بود -___-

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=82118

مدیر این بخش ارسالارو انتقال بدن اینجا لطفا ❤️

حلالت نمیکنم بهار ("::::
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(07-06-2021، 15:08)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکم در اومدSmile

خوش اومدی(:
(((:

•ناشناس•
(07-06-2021، 15:25)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکم در اومدSmile

خوش اومدی(:

قربونت گلم^^
بعد از سه سال یهو یاد اینجا افتادم Smile

(07-06-2021، 15:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکم در اومدSmile

پس چرا میخندی

در جریان هستی که شاعر میگه خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است؟
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: