10-12-2015، 21:27
(10-12-2015، 21:23)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واس من ن...چون من سینوزیت دارم و نسبت ب سرما خیلی حساسم....تموم زمستون بنده مشکل دارم
(10-12-2015، 21:21)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جااااان؟O_O
(10-12-2015، 21:17)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیدونم....کل زمستون این شکلیم...انگار ک رگای مغزم داره پاره میش.....البته مامان دوستمم اینجوری بود...زالو گذاشت خوب شدی....ولی میگن خیلی درداوره.....فقط گریه میکنی....اخه خونتو میکشه دیگه
(10-12-2015، 21:13)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-12-2015، 21:08)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Alαɴɴα13M، ×ѕoвeя×
من و مری جونم^_^
سر فرناز هم حالا حالا گرمه
من فاطیما هلیا و تستا))
+
امشب بیرون میمونه(:
پویا که مدیر ارشد بود دیگه انگیزه نداره؟|:
پویا نه پوریا(...poor!a...)
منظور هلی این بود مری جونم
انشالله بهتر میشی هلی(:
یه گردن درد عادی نیست یعنی؟:|
(10-12-2015، 21:22)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نسيم دستم تركيد :|
تموم شد
شیوطنه میگه سوال احسان و ملیکارو بنویسم برات(:
با سوالای خودم(: