امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد .157.

(30-06-2014، 23:02)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 22:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 22:55)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خدا
هی روزگار

قیصر:}
چ اسم قشنگی:}
داری شوخی می کنی:|
:|
جدی میگم*-_-
(30-06-2014، 23:04)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
آوـا من دوسشون دارمـ خُ .___.

میفهمم ._.

منم جاستین بیبرو دوست دارم خُ (* ..)

|:
ب شوور من کاری نداشته باش._.
(30-06-2014، 23:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 23:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی محل نمیدع._.
بای._.

نــــع!

نــرو...

.-.

مــن ازت خوشـ ـم اومــده ^ـ^*
عه؟*^_^*
منم همینطور*^_^*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
امروز پســر همسـآیمون هم بهــم سلـآم کرد هم چشمــک زد! :||

آقآم بفهــمه کلشـو میکنــه! .-.
هعییییییییییییییییییییییییییی خدا جونم هعیییییییی ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد .157. 41
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، melodi+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(30-06-2014، 23:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 23:02)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 22:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 22:55)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خدا
هی روزگار

جدی میگم*-_-
(30-06-2014، 23:04)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
آوـا من دوسشون دارمـ خُ .___.

میفهمم ._.

منم جاستین بیبرو دوست دارم خُ (* ..)

|:
ب شوور من کاری نداشته باش._.
(30-06-2014، 23:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 23:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی محل نمیدع._.
بای._.

نــــع!

نــرو...

.-.

مــن ازت خوشـ ـم اومــده ^ـ^*
عه؟*^_^*
منم همینطور*^_^*

((:

آرع!

خوبــی؟! ^ـ^*
بذا جدید باشع
هلو لیمو سلام
بنژوق
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد .157. 41
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Jack Daniel'ѕ
هوفف ..
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(30-06-2014، 23:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییییییییییییییییییییییییییی خدا جونم هعیییییییی ..

با افتخار میگم شما رکورد زدی !!؟!؟!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(30-06-2014، 23:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وان دی اصلا راک نمیخونه!!!!!
آلبوم آخریشون راک بوده ! :|

(30-06-2014، 23:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگشته گفته جواب دادنت هم برام کافیه !

اون یارو هیچی نگفته هنو ..

اون آشغال با مهلا همین کاری که با من کرده رو کرده ..

مهلا تقصیر من انداخته میگه تقصیر منه ..

رفتم نام کاربریمو عوض کردم زدم ب زودی ظهر میکند امام عاشقان :|

برگشتم گفتم چادر سرم میکنم خخخ :| !
مهلـا و آشغال کیا هستن ؟! ._.

خجالت نمیکشی جلوی شوهرت اینا رو تعریف میکنی !

(30-06-2014، 23:06)sara_pink نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزا بهت بگم خیلی بم برخورد..اصن..یه جوری شدم..وقتی تو برام پست میزنی..میای کنفم میکنی..و شر و ور میگی..منم مجبور میشم برات پست بزنم..مرجع تقلید؟ برو عامو..اون پست ب ک ات ک خیلی چرت بود تو وبت.. با ب ک مشکلب داری؟ هه...ب ک !!!
ببین دیگه برام مهم نیس..حالم بهم خورد ازینکه هی بپرسم چته فاطی؟ چیشده؟ جریان چیه؟
البته دلیلی هم نداری برام توضیح بدی..چون خیلیای دیگه دور و برت هستن
یه پست باحال دیدمـ گذاشتمـ دیگه :| !

نوشتمـ پایینش مخاطب ساره ؟! .. تُ به خودت گرفتی !

آره چون خوشمـ نمیاد :| خزش کردی :| میپرسی خوبی ؟ ب ک :| خُ این ینی چی الان ؟! ..

هرکی همـ دور و ورمـ باشه .. جای هیچکدومـ از دوستامـو یکی دیگه نمیگرن !

من خودممـ نمیدونمـ چ مرگـمـه :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~
(30-06-2014، 23:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خدا
هی روزگار

جدی میگم*-_-
هه نمیدونستم قیصر میتونه جالب باشه

گــفـتگـوے آزاد .157. 41
Oreb#
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
من امروز همه رو سیمونه میبینم@_@

وای نمیدونید تو کنسرتا چجوری میخونه..

^_^

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان