امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

ای بابا -ــــــ-

ایـن تارا کـو ؟؟! |:
|:
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ◄Iяαи► ، T A R A
آگهی
I love you because you give me no choice but to stay stay stay ..

._.

(28-06-2014، 15:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوونه ی من فروغ ؟ ^_^

گُلم ؟ ._.
جون ؟! ^_^

این آهنگ های تیلور پرمعنیس ._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-06-2014، 15:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:13)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:10)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Now he's gone .. And I don't know why ..
._.

دعواتون سر چی بود؟

با کی؟ 0_0

صادق

اها ..
هیچی

چرت و پرت !
من شرو کردم ..
تموم شد همه چی مهم نیس ناراحتم نیستم ._.

صادقم ناراحت نی؟=)
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Magical Girl
(28-06-2014، 15:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سرور عمه داره ؟ ._.

آره . ولی تو بده راحت باش .

Angel
 سپاس شده توسط Mason ، ◄Iяαи►
(28-06-2014، 15:16)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

بین اگه علیرضا جهانبخش بی صاحابه من ورش دارم .. (:

نه .. زیاد کشته مرده نداره ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(28-06-2014، 15:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:09)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:59)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عمــــــــآد ميخوآم!

تو کمربـند میخوای ؟

تو از من غآفلي برو بآ كيآنآ جونت منو هي اسكول نكن!

اُسکـله خنگ .

کیـانا شوهر داره . امیر .

کیــانا رو من به چـش خواهری میبینم و ( لا الّا غیرهُـم )

اسكلت كرده نميفهمي چآر روز ديگه عآشقش ميشي!

اگـه قرار بود عاشقش شم این 4 سالی میشدم !! نه الان کـ حوصـله خودمم ندارم .
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(28-06-2014، 15:16)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

برو مخ نیمار رو بزن !!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Jack Daniel'ѕ ، Albert wesker
5 نفر تو لیست سیاه ! =)

خیلی خوبه دَری وری هایی که میگن رو نمیبینی =) !

Angel
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Albert wesker
(28-06-2014، 15:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

نه .. زیاد کشته مرده نداره ._.

خوب من نامزد کردم ..!!

هاها:v

تیپش بد نیس که:|

از قوچی بهتره._.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 41
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 15:19)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

برو مخ نیمار رو بزن !!!!

گوتزه بهتره مخ اون رو بزنه به نفعشه Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط S R U H ، ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان