امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

(12-06-2014، 0:48)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:40)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:38)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی هی هی....آقا بی ادبه بــه دست و پــآم افتــآد!

Smile

آدرس پروفایل پلیزcrying

وآی دو یـو وانــت ایت مستــر علی؟!     Oـــo

امیدوارم مطلبم رو درس نوشته باشم

MAHNAZ I LOVE YOU.PLEASE GIVE ME THE  LINKS PROFILE.I WANT FIGHT WITH THAT BAD BOY

مهناز من که دوست دارم آدرس پروفایل اون پسر رو بده میخوام باهاش دعوا کنم.

آی ســِــد دُنــت درگیــر یـُرسلف!
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
آگهی
مهناز بده دیگه ......

آقا امیر رضا مگه اگه کسی مدیر شه به شما پول میرسه

بروبچ پایه اگه آدرس پروفایل کسی رو که به من فحش دادن بدم بهتون میرین دعوا؟؟؟/
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(12-06-2014، 0:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:40)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:38)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile

آدرس پروفایل پلیزcrying

وآی دو یـو وانــت ایت مستــر علی؟! Oـــo

آیم هیس فرند, آیم نات ؟

یـو شـو دو نــآت بی هیز فرنــد!
(12-06-2014، 0:50)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چی پتانسیل

نیکلاس خدا کنه مدیر شی بلکه یه پولی به ما برسه

ینی ظرفیت داره!
شناگر خوبیه
اب نداره
تاپیکاش رو دیدم
اکثرا قوی هستن..
بله!
به یاری شما نیازمندیمBig Grin
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-06-2014، 0:52)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک بر سرم شد

من انگیلیسی اینقدر بلد نیستم

امروز من یه سریالو ترجمه کردم

البته از قبل دوبلشو دیده بودم Big Grin ولی مهم ترجمس که کردم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، -м α є ∂ є- ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Wanton
ای بـآبآ آقـآهه ولم نمیکنــع!
نه بابا میخوایم از اق صابر پول بگیریم

نه این چه کاریه مگه جومونگه
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: karona، NICKOLAS، _TakPaR_، ~No×OnE~، الیکا0، امیررضا*، سلنا654321، றiSs~AlØn، ⁿâ$târàⁿ
چقد شلوغه
من زیاد به جاهای شلوغ عادت ندارم دوستان منو در یابید!!
              ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 41

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 41
مادربزرگم به اهورا میگه هیولا -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-06-2014، 0:54)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile

آدرس پروفایل پلیزcrying

وآی دو یـو وانــت ایت مستــر علی؟! Oـــo

آیم هیس فرند, آیم نات ؟

یـو شـو دو نــآت بی هیز فرنــد!

آی ایت وان گه
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان