امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

(01-01-2014، 21:10)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 21:09)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی خبر مرگ همسر بنیامین بهادری رو شنیده؟Sad
اره لعنتی خیلی ناراحت شدمــــــــــ

ببین لامصبا ماشینو میسپرن دسته زن ....

هعیــــــــــــــ
زن بنیامین داشته مثل ادم میرونده یه206 بهش میزنه

درضمن مگه رانندگی کردن زن چه مشکلی داره که اینجوری میگی؟
آگهی
سلــــــــــــــــــــــــــــامBig GrinBig Grin

سلامTongue
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 405
 سپاس شده توسط MONA-GH ، SPORT BOY ، P e D i
(01-01-2014، 21:11)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری اگه میخوای به اعصابم تگری بزنی بگو

خوگریه داره دلم امیرعلیcrying
(01-01-2014، 21:11)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 21:10)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 21:06)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 21:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا من و تو باهم نسبت خانوادگی داریم؟؟؟؟؟؟؟؟
خودتو معرفی کن؟؟؟

مونا
فاميليمم بگم
دختر کی هسی؟؟؟؟

چطور
میخام ببینم باهم نسبت داریم یا نه
من خاهر تارا و ستارع ام
دخی گلی
ایتین هم دخدرمه
شورمم نشناسین بهتره
خاله ی مامان نیایش
و خاله ی مهراوه
تو کیستی ؟؟؟؟>__<
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxahz__vEO3K-dCPnauBttDZP6PATIsuUxR94PGyHfhZmaON1s

پسره منمــــــــ:cool:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 405" />
(01-01-2014، 21:12)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 21:11)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس دلیل این کارا چیه پری؟

گریم گرف crying
 خخخخخخخخخ دیوونه گریه برا چی مگه من مردم داری گریه میکنی؟
(01-01-2014، 21:13)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 21:11)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 21:10)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 21:06)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 21:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا من و تو باهم نسبت خانوادگی داریم؟؟؟؟؟؟؟؟
خودتو معرفی کن؟؟؟

مونا
فاميليمم بگم
دختر کی هسی؟؟؟؟

چطور
میخام ببینم باهم نسبت داریم یا نه
من خاهر تارا و ستارع ام
دخی گلی
ایتین هم دخدرمه
شورمم نشناسین بهتره
خاله ی مامان نیایش
و خاله ی مهراوه
تو کیستی ؟؟؟؟>__<

من بچه ي سوپر استار و جردن استارم : ) مامانم بد اخلا : (بافام خيلي خوفه : )
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 405
(01-01-2014، 21:13)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 21:12)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریم گرف crying

خدانکنه عزیزم ولی بزاریکم گریه کنمcryingcryingcryingcryingcryingcrying
(01-01-2014، 21:15)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 21:13)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریم گرف crying

خدانکنه عزیزم ولی بزاریکم گریه کنمcryingcryingcryingcryingcryingcrying
 خخخخخخخخخ باشه گلم
به بعضیها باس گفت:
حیف اون کیلوبایت هایی که
واسه بازکردن پرفایل
توهدر رفت!!!!!
 سپاس شده توسط SPORT BOY

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان