امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 244

رزی فک کن در موردش :|

__

فلن !
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mason
آگهی
(22-06-2015، 0:27)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:25)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینطوری حرف نزن الان میریزه -_-

از اون موقع ک بهت گفتم دستشویی دارم هنوز نرفتم :|

هندونه و نوشابه و چایی هم خوردم ._.

درسته من تخصصم قلــبه ..

ولی الان کلیه هات اوره تولید میکنـن .. میمیری .. -_-

هر چه سریع تر خودتو به خلأ معرفی کن ..

:>
 سپاس شده توسط CTG ، Faust
(22-06-2015، 0:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:23)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:19)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:16)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو ترسا همین الان یهویی |: الکی مثلا من به ده نفر نفستادم |: ویییییییییییییییییییییییییییییییییی |:

امیر کف دست صاف
اومدی
رفته بودی کمپانی خط های کف دستتو دوباره ترسیم کنن ؟
اون کف دست تو بود ._.
جـ** بدبخت ((:
اون تو بودی خطای کف دستت رو اونجات بود |:

تو خودت خودتو سلطان ج* معرفی کردی
تو انقد انجامش دادی ک ده ،  دوازده بار بین دست و فلانت جابجایی داشته
من ؟ .-. نه ._. 
منو این چیزا :v 
تو بودی میگفتی از سستی نمیتونم راه برم ._.
(̃⊙.o

khoda lanateton kone

⊙.◎)
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
پری تو هم ک هستی? :|
(22-06-2015، 0:26)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:24)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزم ک من دیدم نداری ._.

حتما اخلاقو میگی :|

خواهرم صلوات بفرست .. -_-

ماه رمضانِ .. خجالت بکش ..

خدایا توبـه .. -_-

الهم صل علی محمد وال محمد ._.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، CTG
پری تو هم صب چن تا بازی خوب بهت معرفی میکنم برو نقد و بررسیشونو بخون و تریلرشم ببین گیم پلیم نگا کن بعد برو بخر :|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Faust ، CTG
(22-06-2015، 0:26)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:23)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:22)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:21)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2015، 0:19)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام =)

سلام آهک
نمازاتو خوندی دختر کاهل؟

آهک؟|:
ن امروز اتفاقا حوصله نداشتم بخونم >.<

پس اون موردی رو ک بهت گفتم ب فراموشی بسپار

عهههههههههه عههههههههههه چیز زیادی ازت نخواستم :"(

واقعا ک :"(

روز محشر که جانگداز بود
پرسش اول از نماز بود

=}
واقعا چی که؟

گریه نکن ماه رمضونه
فردا تشنت میشه
گفتگوی آزاد نسخه 244 405
(22-06-2015، 0:31)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری تو هم ک هستی? :|

کجا ._. ؟!

شماها چرا انقد زود میخوابین .. >_<

رزی نرو .-.
 سپاس شده توسط Mason ، CTG
(22-06-2015، 0:28)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی فک کن در موردش :|

__

فلن !

عجبز :V
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 54 مهمان