امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 4.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تـالـار خـروسای سینـه سپر :|

هر کی پسر خوبی باشه تقدیممممممممممممم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.up.nazicenter.ir/images/52phwgug0dsenka87q.gif
زندگی ریاضیات است .18
خوبی ها را جمع کنید ،:
دعواها را کم کنید ،
شادی ها را ضرب کنید ،
دردها را تقسیم کنید ،
نفرت ها را زیر رادیکال ببرید .
عشق را به توان برسانید Heart

آگهی
(09-02-2012، 20:51)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازین به بعد هر دختری وارد تالار پسرا بشه و پست بده به مدت یک ساعت پست دادن براش از بین میره (یعنی یک ساعت دیگه نمیتونه پست بده) ! برای پسر ها هم این موضوع صدق میکنه ...

به افتخارش کف مرتب صلوات

سپاس شده توسط ~SoLTaN~
(09-02-2012، 20:53)tani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی پسر خوبی باشه تقدیممممممممممممم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.up.nazicenter.ir/images/52phwgug0dsenka87q.gif

مكه نشنيدي پست دادن براي دخترا در اين تالار ممنوعه
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

تـالـار خـروسای سینـه سپر :| 40
ساعه نه و نيه روز كارش تمومه ...بندر بندر بندررررررررررررررررررر
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
بریم تو فاز بندری
A little thought can make all the difference
باباش خجالت نمیکشه زن و 2تا دختر داره میره با زن بچه دار بدون شوهر دوست میشه؟به خداوندی خدا اگه پانیذ جونم باهام دوست کرد که کرد اگه نکرد منم زنگ میزنم باباش تهدیدش میکنم که به زنش بگم.اگه کسی منو بفرسته تو چاه که بمیرم منم دستشو میگرم و با خودم میبرمش توی چاهAngry
15 اسفند تولدمه اگه بخواد بگرده برمیگرده و نهایتش تا 21 اسفنده اگه نیومد منم دست باباشو میکشم و یک طلاق طلاق بازی میندازن بینشون بفمه محمد حسین شیرخانی کیهAngry
تازه میگفت میخوام بیام با بابات جریانو حل کنم و تمام بشه منم گفتم بابام اینجا نیست گفت هر جا باشه پیداش میکنم گفتم خارجه گفت پیداش میکنم آخه بابام پزشک عمومیه رفته پزشک کاروان و اضافه کاری هم حساب میشه الان تنهاییمUndecided
من میمونمو سکوتم رو جار میزنم...
 سپاس شده توسط poya
بچه هاهمینجوری مجلسوگرم کنیدمن بایدبرم
باییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
 سپاس شده توسط ps3000
حسين من بهت پيشنهاد ميدم اين كارو نكني
برو پيشه مشاور بگو من فلان دخترو دوس دارم ماجرا اينجوري اونجوري اتفاق افتاده
اگه راه حل درست حسابي جلو پات نذاشت اون وقت اين كارو خوستي بكن خواستي نكن
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
 سپاس شده توسط .ali.
چراالان باید چشمام خیس گریه باشه؟چرا نمیتونم بخوابم؟چرا میرم تو فکر؟چرا مامانم هر دقیقه بهم میگه حسین چرا توی فکر هستی؟چی شده؟چرا وقتی ظهری مامانم ماشین داد دستم رفتم توی فکر و با دنده 1 تا دور موتور 6 گاز خورد و هواسم نبود؟چرا الان دارم آهنگ غمگین گوش میکنم؟چرا کسی به دادم نمیرسه؟
منم تلافی همه چیو به سرش درمیارم همین الان هم که اینجام آیسان نزاشته خودکشی کنم و باید ازش ممنون باشید که داداشتون الان توی سردخونه نیستSad
دلم به حال خودم میسوزه که چرا من رکورد فحش ادن رو شکستم و اون لحظه به باباش فحش ندادم میخواست چکار کنه؟زنگ بزنه خونه به مامانم بگه؟من انقدر از این کارا کردم و اومدن در خونمون و کسی باهام کاری نداره فقط میگن دیگه تکرار نکن.
منم باید اونو با خودم ببرم باتلاق که دیگه زندگی پسر به این خوبی رو سیاه نکنهAngry
من میمونمو سکوتم رو جار میزنم...
 سپاس شده توسط poya
(09-02-2012، 20:59)hossein. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باباش خجالت نمیکشه زن و 2تا دختر داره میره با زن بچه دار بدون شوهر دوست میشه؟به خداوندی خدا اگه پانیذ جونم باهام دوست کرد که کرد اگه نکرد منم زنگ میزنم باباش تهدیدش میکنم که به زنش بگم.اگه کسی منو بفرسته تو چاه که بمیرم منم دستشو میگرم و با خودم میبرمش توی چاهAngry
15 اسفند تولدمه اگه بخواد بگرده برمیگرده و نهایتش تا 21 اسفنده اگه نیومد منم دست باباشو میکشم و یک طلاق طلاق بازی میندازن بینشون بفمه محمد حسین شیرخانی کیهAngry
تازه میگفت میخوام بیام با بابات جریانو حل کنم و تمام بشه منم گفتم بابام اینجا نیست گفت هر جا باشه پیداش میکنم گفتم خارجه گفت پیداش میکنم آخه بابام پزشک عمومیه رفته پزشک کاروان و اضافه کاری هم حساب میشه الان تنهاییمUndecided

motaesefam ke post gozashtam va fingilishi neveshtam .aval inke dokhtare montazere behone bode ke dastesh dadi.man khodam dokhtaram mifahmam.dovom inke shoma alan vagt dokhtar bazitoon nist.
کاش یادت نرود روی آن نقطه ی پررنگ بزرگ بین بی باوری آدم ها یک نفر میخواهد باتو تنها باشد.نکند کنچ هیاهو بروم از یادت...
(عکس حذف شد)
 سپاس شده توسط poya

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان