22-09-2015، 12:17
(22-09-2015، 12:16)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست ادم باس مث خودش خاص باشه باید بهش بیاد -_-
(22-09-2015، 12:14)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-09-2015، 12:11)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-09-2015، 12:09)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه هر دوستی دوست داریم تا دوست
(22-09-2015، 12:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالم خرابه >_< ..
کلاس بندیمون کردن .. با پُر استرس ترین ُ استرس دهنده ترین دختر افتادم :| پارسال باش تو یه کلاس بودم یه جوری استرس وارد میکنه آدم دوست داره بگیره جرش بده ..
فقد اون ُ تو کلاسمون میشناسم کسه دیگه ای از بچه های پارسال تو کلاسمون نی -_- ..
خخخخخخ...خو دوستان جدید...من هر سال با ی نفر جدیدم..دوستا رو گذاشتن واس تغییر باو
اگه روابط عمومیت خوب باشه واس همه میشی بهترین و همه سعی می کنن خودشونو مثه تو درس کنن و بهترین باشه..تعریف نباشه.ولی بنده هر سال 10 تا دوس جدید پیدا می کنم....بدبختی اینه ک زنگ های تفریح اگه با هر اکیپی بری بیرون اون یکی اکیپ ناراحت میشه ک چرا با ما نیومدی...فقط همین...
اره اینم هست ولی همه چی روابط نیست آدما باهم خیلی فرق دارن