امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

(18-09-2014، 0:11)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:09)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد چه قدر الکی دان میکنی

الکی چیه اینترنت نا محدوده |: تو صف هستن دیگه فقط من تست میکنم ! (._. )

خوش به حالت

تو شهر ماطرح نامحمدود رو برداشتنDodgy
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آگهی
(18-09-2014، 0:12)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:09)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:08)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:06)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:04)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

؟؟!؟؟؟

دلم نمیخواد پاک کنم اصن

پـاک بکــن -_-

پـاک نکـن -_-

فــرفی نداره برامـ |:

یعنی انقد بی ارزشم برات؟؟

||:

من پاسخی ندارمـ |:

Undecidedچرااااااا؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 40
(18-09-2014، 0:11)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:08)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کامل یادمه سیب 50

سیب 50 ؟ (._. )
ارهExclamation

من حرفی ندارم :|
 سپاس شده توسط Navisa. ، ըoφsիīkα
(18-09-2014، 0:10)♥نرگس♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:06)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:04)♥نرگس♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:03)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:02)♥نرگس♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلومتی
چرا نمیای کلاس دیوونه این سومین جلسس داری غایب میکنی
ارهه میدونم ولی وخ نمیکنم  روزای زوج باس برم زبان
خاک توسرت توک 4 ساله داری زبان میخونی بست نیس حالا زبانت از پیانوت واجب تره
خو باشه توام 7 ساله داری میری زبان چرا تو بست نیس بعدم من هروز ساعت 8 صب تا ده صب میرم دبیرستان کار میکنم سوادم نم نکشه کل تابستونو خوردیمو خوابیدیم ی ذره ام درس بخونیم
خخخخخخ بروباوووو منو سحر یگانه یکشنبه هاو سه شنبهها میریم کتاب خونه مفصل درس میخونیم
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(18-09-2014، 0:13)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:10)♥نرگس♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:06)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:04)♥نرگس♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:03)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نمیای کلاس دیوونه این سومین جلسس داری غایب میکنی
ارهه میدونم ولی وخ نمیکنم  روزای زوج باس برم زبان
خاک توسرت توک 4 ساله داری زبان میخونی بست نیس حالا زبانت از پیانوت واجب تره
خو باشه توام 7 ساله داری میری زبان چرا تو بست نیس بعدم من هروز ساعت 8 صب تا ده صب میرم دبیرستان کار میکنم سوادم نم نکشه کل تابستونو خوردیمو خوابیدیم ی ذره ام درس بخونیم
خخخخخخ بروباوووو منو سحر یگانه یکشنبه هاو سه شنبهها میریم کتاب خونه مفصل درس میخونیم
آشخال پ چرا ب من نگفتی بیام
(18-09-2014، 0:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:11)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:08)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کامل یادمه سیب 50

سیب 50 ؟ (._. )
ارهExclamation

میشه اشکلش رو بگی
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mohammad 77
(18-09-2014، 0:12)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:09)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد چه قدر الکی دان میکنی

مرض دان داره لامصب

گوشیش به psp تبدیل شده -_-

در کنار اون فیلم هم دانلود میکنه Confused

موقع درس ها نه تبلت دارم نه کامپیوتر .___. تابستونا فرصت جبرانه .___.

(18-09-2014، 0:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-____-
دیگه بازی نمونده پیشنهاد کنم -_-
Error 404 -_-
Not Found -_-

خواستی من پیشنهاد میکنم .___.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Navisa.
(18-09-2014، 0:13)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:12)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:09)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:08)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:06)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم نمیخواد پاک کنم اصن

پـاک بکــن -_-

پـاک نکـن -_-

فــرفی نداره برامـ |:

||:

من پاسخی ندارمـ |:

Undecidedچرااااااا؟؟

چرا چی ؟ |:
(18-09-2014، 0:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کامل یادمه سیب 50

سیب 50 ؟ (._. )
ارهExclamation

اگه حرفی نداشتی سپاس میدادی و بحثو تموم میکردی

این حرفت الان خودش منظور داره :|
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(18-09-2014، 0:15)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:13)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـاک بکــن -_-

پـاک نکـن -_-

فــرفی نداره برامـ |:

||:

من پاسخی ندارمـ |:

Undecidedچرااااااا؟؟

چرا چی ؟ |:

هیچی........هیچی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 40

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان