امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

مشی من خوبم
اما امیدوارم تو بهتر بشی

بروبچ شرمنده من با گوشی انم نمیتونم بسپاسم
سرعتم افتضاحه
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 40

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
فیفا طی بیانیه‌ای به مردم ایران گفت «اگه چیزی هست بگین مام شادی کنیم»
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(04-07-2014، 21:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:40)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:38)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:37)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:34)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والـا کـ . دیروز من از ظهر تا شب تو پروفش پلاس بودم دنبال سوتی . که اونم گرفتم .Big GrinAngel

نمیدونم نیم ساعت یا همین حدود .

خخخخخ !
همین روزاس نامردا عزلم کنن -_- !!
بیخیال :|

مگه تازگیـا مدیر نشدی ؟؟؟

چرا یه دو هفتس :|

مبارکـِ .

برو یه5-6 صفحه موضوع بزن به چششون بیـاد .

:|
من کُلا نیم ساعت آن میشم :|
چجوری چشاشونو درارم :|
بیخیال بــاو :|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(04-07-2014، 21:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا رضا به زنت بگو پا رو دم شیر نذاره!!!

شیر ؟ من اینجا جُز سوسکی نمیبینم عمو جون .-.

نظر و پیشنهاداتون رو بزارید تو صندوق پیشنهادات ! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 40
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ ، !~IмДи~!
این ستو بردیم ^_^
Lol
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
-________________________________________________________________________________​-

به به Wink
(04-07-2014، 21:44)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت شما خیلی شانس دارینWink

جانم ؟ :|

من ؟ :|

چرا ؟ :|

آیسان هستم -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 40
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mᴏsᴇs
خیلی خوب بازی کردیم ^_^*
(04-07-2014، 21:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:40)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید حتما بهت ثابت شه من پسرم ؟؟؟؟ Big Grin

هی لازم نکرده اینجا بچه نشسته (:

این علامت خنده آخر جملت ینی چی ؟؟؟؟

نکته انحرافی داش نفهمیدی (:

:|||||
کارت شده اسکل کردن ملت نه ؟؟؟

واقعا اسکل شدی ((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 40
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(04-07-2014، 21:46)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ستو بردیم ^_^
Lol

Angelمعلوم بودWink
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان