29-03-2014، 15:02
خیلی جالب بـودن .. دُرُسته همش عکس بود ولی آدم رو جلب کرد که تا آخرش بـره (:
سپاس
سپاس
|
!حجــــــــــــــــــــاب {بدون هیچ توضیحی}! |
|||||||||||||||||||||||
29-03-2014، 15:02
خیلی جالب بـودن .. دُرُسته همش عکس بود ولی آدم رو جلب کرد که تا آخرش بـره (:
سپاس
31-03-2014، 5:36
به من زیاد مربوط نیست
ولی به نظر من حجاب چیز خوبیه ولی اینجا دارن زیاده روی میکنن مردم باید خودشون انتخاب کنند همه چیز حجاب نیست
(28-03-2014، 17:28)€/*-+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا خير اين موارد نيست.از 25 نفره كلاسمون 23 نفر خودارضايي ميكنن.شما ميتوني درك كنيد كه اين يك فاجعست؟نه تنها كلاس و بلكه 98 درصده دانشگاهمون هم همينطوره.بعد مثلا داشنگاه ما داشنگاه نمونه ي شهره.ديگه از دانشگاه هاي عادي شهر چه انتظاري ميشه داشت؟اتفاقا اهيچ كدوم از دوستام با نگاه كردن زنا تو خيابون اينطوري نشدن انقدر ماشالله فضاي اموزش و پرورش بسته هستش كه هم يكي از بچه ها از اين موضوعات خبر داشته باشه بقيه ي بچه هارو هم فاسد ميكنه و خود ارضايي رو ياد ميده پس هيچ ربطي به به زناي تو خيابون نداره. همچين ميگي سنت پيغمبره كه انگار مردم قبل از اون با قلمه زدن به دنيا ميومدند.خواهره من ازدواج از زمان كوروش بوده تا الان يعني چي كه ازدواج سنت پيغمبره؟مگه اين كه شما عرب باشي چون تا قبل از پيامبر عربا به ازدواج زياد اعتقاد نداشتند.شما عربي؟ (28-03-2014، 22:18)آنی0095 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بابا؟؟؟توي هلند و المان و خيلي از كشوراي ديگه كه مهده بي خدايي و نميدونم بي ديني هستند چرا اماره تجاوز منفي هستش؟يك جامعه اي كه فرهنگش خراب باشه حداقل بايد چندصد سال براش وقت گذاشت تا درست شه (05-03-2014، 20:18)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حجاب باید دل بخواهی باشه... (31-03-2014، 5:48){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو کشور های غربی دیدن زن بی حجاب براشون عادته... واکنشی با دیدن زن ها نشون نمیدن
31-03-2014، 11:00
حجاب مسخرس........
من خودم همیشه سعی کردم حجابمو رعایت کنم
اما نه این که چادر بپوشم نه هر خانوم ایرانی برای اینکه بخواد حجابشو رعایت کنه حتما نباید چادر بپوشه میتونه با سر کردن شال هم یه نوع با حجاب باشع حالا هر کی با حرفم موافقه سپاس بدع
(31-03-2014، 5:48){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مث اینکه بعضیا نمیگیرنــــــــــــــــــ بحثـــــــ نکنید! عجبــــــــــــ غلطی کردیم موضوع زدیم!!! :angry2:ـ
31-03-2014، 12:52
مثـــــــه آدم ســـآکت شید دیگــــــــه
. . . . . . . .
31-03-2014، 17:19
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
AVA JOON وقتي كه ديگران چرت و پرت مينويسن بايد منتظره جوابي هم باشند و دختري مثله شما درست نيست كه اينجوري حرف بزنه. با سپاس
31-03-2014، 17:30
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|