26-02-2014، 17:27
سکوت
یعنی اما … یعنی اگر …
یعنی هزار و یک دلیل که “دل” میترسد بلند بگوید …
یعنی اما … یعنی اگر …
یعنی هزار و یک دلیل که “دل” میترسد بلند بگوید …
|
مرکز پخش 3پاس+ ی حرف عاشقونه |
||||||||||||||||||||||||||||||||
26-02-2014، 17:27
سکوت
یعنی اما … یعنی اگر … یعنی هزار و یک دلیل که “دل” میترسد بلند بگوید …
26-02-2014، 17:32
عشق یعنی یکی بوووووووووووووود یکی نابوووووود
26-02-2014، 17:51
سلامتیه پسرا نه واسه ریشو قدشون ! واسه معرفتشون . . .
سلامتیه دخترا نه واسه چشمای نازو پوستای صافشون!واسه قلبای پاکشون . . . سلامتیه خودم نه واسه این حرفام ! واسه اینکه مرهم ندارم واسه دردام . . . به سلامتی بی سوادی که می گفت : عشق چهار حرفه همه مسخرش کردن ! ولی برگشت گفت : ( ر ف ی ق ) عشقه ! یه عاشق میگه : اگه اتفاقی واست بیفته ؛ میمیرم ! اما . . . یه رفیق میگه : اگه بمیرم هم نمیذارم اتفاقی برات بیفته … !!! سلامتی هرچی رفیقه به سلامتی اون پدری که دست افتاده و تهی بچه هاش رو گرفت تا بلند شن و برای خودشون کسی بشن . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. . . اما وقتی خودش افتاد زیر پا لهش کردند . . . کی اشکاتو پاک میکنه وقتی تو پادگانی ! دست رو موهات کی میکشه وقتی که مو نداری ! به سلامتی همه سربازا !! به سلامتی دوست خوبی که مثل خط سفید وسط جاده است . تکه تکه میشه ولی بازم پا به پات میاد . . .
26-02-2014، 20:42
دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن
27-02-2014، 12:10
ما در هيچ حال
قلب هايمان خالي از غم نخواهد شد چرا که غم وديعه يي ست طبيعي که ما را پاک نگه مي دارد انسان هاي بي اندوه به معناي متعالي کلمه هرگز " انسان " نبوده اند و نخواهند بود از اين صافي انسان ساز نترس دیکتــــه روزگار نبودنت را برایم دیـکتــــــه می کنــــد و نـُمره من بـاز می شود . . . صــفــــــــر ! هنــــــوز . . . نـبودنـت را . . . یـاد نگرفتــــه ام دیشب خدارو دیدم... گوشه ای آرام میگریست... من هم کنارش رفتم و گریستم... هر دو یک درد داشتیم ... " آدم ها...." به سلامتیه بعضی از دخترا نه واسه چشمای نازشون و پوستای صافشون واسه قلبای پاکشون.... به سلامتیه پسرا نه واسه ریشو قدشون واسه معرفتشون! دوستانه به سلامتی نیتون جاذبه ی زمین رو با یه سیب کشف کرد ولی ما با دوسیب به سلامتی تمام دوسیب کشا بزن به سلامتی حرفهای دلت که به کسی نگفتی.... بزن به سلامتی اینکه کوه درد بودی ولی دم نزدی..... بزن به سلامتی ارزوهایی که نتونستی لمسشون کنی..... بزن به سلامتی عشقی که طالعش به اسمت نبودولی هنوز هم دوسش داری.... بــ بعضیــــــﺎ ﺑﺎس ﮔﻔﺖ: ﻧﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻧــــــــــــــــﻪ...! ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺯﻧﺪﮔﯿﻪ ﻣﻨﻪ...ﺗﻮﺍﻟتــــ ﺍﻭﻥ ﻃﺮﻓــــــــــــﻪ..... : )))))) یادتون باشه از اومدن یکی تو زندگیتون ذوق مرگ نشین… تا وقتی که تنهاتون گذاشت و رفت…دق مرگ نشین…!
27-02-2014، 12:57
نـــوش می کنم
سیـــگار... ودکـــا... و تلخــی رفتنت را... جهـنم را شـش دانگ می خـرم......!
27-02-2014، 12:58
(25-02-2014، 22:56)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلامتی پسری ک وقتی پلیس ازش پرسید خانوم کی باشن سرشو گرفت بالا و گفت جناب سروان گه خوردم
28-02-2014، 12:55
باران نبار...من و او هنوز ما نشدیم...
28-02-2014، 13:06
28-02-2014، 14:27
لاک غلط گیر را برمی دارم و “تو” را از تمام خاطراتم پاک می کنم
“تــــــــــــو” غلط اضافیِ زندگیم بودی …
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|