24-04-2014، 18:20
ممنون
با تحمیل چادربه خوددخترالطف میکنند
|
چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ |
|||||||||||||||||||||||||||||
24-04-2014، 18:20
ممنون
24-08-2014، 13:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-07-2015، 10:44، توسط ♥ فرشته 87♥.)
چادر بد نیست اما ی زمانی به اجبار سرم میکنم
24-08-2014، 13:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-08-2014، 13:55، توسط ابراهیم هادی.)
دوستان چادر در این کشور اجباری نیست اسمش کشور اسلامیه کسی به قوانین اسلام توجه داره؟؟؟ هان با چشمای خودم دیدم زنیکه تو ماشین (تو روز روشن سرشو لخت کرده) شوهرشم انگار نه انگار از کنار پلیس رد شدن پلیس هم ....... کدوم اجبار؟؟؟ این مورد هم که می گم خودم دیدم الان بری برای استخدام چادر داشته باشی ریش داشته باشی ردی می فهمی؟؟؟ ردی!!! چقدر برام سخت بود هیچی نگم و این صحنه ها رو ببینم سرتونو درد نیارم هدف اون وریا تغییر سنت ها و آداب و مذهب ما ایرونی هاست به عبارتی غرب را تقلیدشان بر باد داد حالا می خوان ما رو بر باد بدن دلیلش هم واضحه دارن قبح شکنی میکنن امیر المومنین امام اول علی بن ابی طالب(ع) به دختران سلام نمی کردند مبادا آنها که جواب می دهند از صدای آنها خوششان بیاید حالا یارو به بهونه سلام ...... ساعت با دختر مردم چه کار ها که نمی کنه قبح گناه رو دارن میشکنن یه دختر کوچیک وقتی یه زن بد حجاب رو می بینه میگه چه اشکال داره منم مثل اون بشم یه سیب رو گندیده می کنن تا تمام سیب ها گندیده بشن یکی از دوستان می ره مسجد احکام می گه برام تعریف می کرد یه پیرزنه اومد پیشم می گفت جامعه خیلی بد شده گفتم چرا گفت داشتم تو خیابون می رفتم یه جوون گفت حاج خانم وایسا.... می گفت تا برگشتم شلوارشو کشید پایین و گفت بیااااااااا می گفت اونقدر ترسیدم که سریع در رفتم حالا هر چی بچه های حزب اللهی بگن شما تو دلت بگو مزخرف می گه گناه برای جوونای ماهواه بین و .... دیگه زشتی نداره برای پیرزن تو خیابون جلوی مردم یه جوون می کشه پایین می خوای به دختر چادری تعرض نشه فاعتبروا....
24-08-2014، 20:50
حجاب اجباری اندازه ی نصف نخود هم ارزش نداره چون زوریه
24-08-2014، 21:18
به درك كه از حجاب خوشتون نمي ياد.واسه خودتونه.مثلا خيلي خوشتون مي ياد يه مرد نامحرم نگاتون كنه؟ كمبود نگاه دارين؟؟
30-08-2014، 12:52
اولا کمبود نگاه نیست کمبود توجه دوما ما مانتویی خوبم داریم فکر کردی من باچادر میرم بیرون هیچی بهم نمیگن
19-09-2014، 17:51
(07-03-2014، 19:23)yujymy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
19-09-2014، 18:28
هر چیزی که اجباری باشه روزی از بین می ره پس...
19-09-2014، 18:29
حجاب اجباری اشتباهه
20-09-2014، 21:26
حجآب محدودیت نیس ! (:
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|