نظرسنجی: ایا اون ازادی رو که میخواهید دارید؟!
ازادی رو که میخوام دارم
ازادی رو که میخوام ندارم
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شما به عنوان یک نوجوان در زندگیتون چه مقدار ازادی دارید؟!

تا دلت بخواد ازادی دارم
پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
آگهی
من اون ازادی های رو که می خوام دارم .ولی خب بعضی از وقت ها بعضی چیز ها محدود نمی شه کاریش . شاید این محدود ها رو ما قبول نکنیم ولی واقعا بنفع ما هست.
‏در روزگاری که سلام و خداحافظ فرقی‌ با هم ندارند
نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ ، "SoLmAz RaD"
در محیط خانواده ازادم .
چون پدرم ومادرم اعتماد کامل بهم دارن ... ومثل ی دوست همیشگی باهام صحبت می کنن!!
.به نظراتم احترام می ذارن ... و من عاشق این اخلاقشونم ... اما . ما نه خانواده یمذهبی هستیم نه شیله پیله ...
ما..ی چیزی بین این دوهستیم ..

اماااا من متنفرم از این کـــــــــه اطرافیانم مجبورم می کنن از دستورات اونااا پیروی کنم ...و از همه مهم تر ا عتقادات زایه و قدیمیشون وایـــــــــن ازار داره نداره!
ولی پدرم هموا داره .. همیشه میگــــــه : از این گوشت بشنو و از اون گوشت بیرون کن ؟

.....همه می گن پدرم معتقده ولی این طور نیست این تصورات اوناست ...
و منو ازاد میذاره .... سعی می کنه همه چیزااا روامتحان کنم  تااااا تجربه بشه واسم ..ولــــی خودشم مثل ی دوست باهامه تا اخرر همه چیز ...
......حجابو دوست دارم ولی کم نه زیاد کــــــــــه ببخشداا ادم بشه فاطی کماندو ( قصد توهین نیست)
...لباسامو با توجه به موقعیت  مکان می پوشم ... گـــــــــاهی هم خودمو بی پروااا نشون می دم ..
ی روز واسم بارونیه ی روز سرمست از عشق ...و من عاشق نوجوانی هستم ... با تـــــــــــــمام سختی و رنجش...واین راه پر از فراز و نشیبو دوسـت دارم مـــــــــــــن  Exclamation
پاسخ
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Łost Đλtλ
من دختره آزادی هستمBig GrinBig GrinBig Grin
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
درمورد پوششم تقریبا اون ازادی که می خوام دارم

در مورد جنس مخالف ازادی ندارم و نمی خوام داشته باشم
گفتم:میری؟
گفت:آره
گفتم:منم بیام؟
گفت:جایی که من میرم جای 2 نفره نه 3 نفر
گفتم:برمی گردی؟
فقط خندید.....
اشک توی چشمام حلقه زد
سرمو پایین انداختم
دستشو زیر چونم گذاشت و سرمو بالا آورد
گفت:میری؟
گفتم:آره
گفت:منم بیام؟
گفتم:جایی که من میرم جای 1 نفره نه 2 نفر
گفت:برمی گردی؟
گفتم:جایی که میرم راه برگشت نداره
من رفتم اونم رفت
ولی.......
اون مدتهاست که برگشته.....
وبا اشک چشماش
خاک مزارمو شستشو میده .
پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
دوستان خواهشا توضیح بدید نه این که بگید

ازادم

ازاد نیستم

60% ازادی دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما به عنوان یک نوجوان در زندگیتون   چه مقدار ازادی دارید؟! 4
پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
منم ازادی هایی رو دارم اما سو استفاده نمیکنم ازشون مثلا هرجا بخام میتونم برم اما زیاد از خونه بیرون نمیرمو سعی میکنم اونوقتایی که تمرین و اردو ندارم پیش خانوادم باشم تا رفیقامو.... اینا خودتون میدونید چی میگم من از اعتماد خانوادم سو استفاده نمیکنم فک کنم کار درستی میکنم ولی بعضی از دوستام 24 ساعته بیرونن و خانوادشونو به *****حساب نمیکنن
ولی در مورد لباس و اینا 100در100 ازادم ولی بازم سو استفاده نمیکنم چون عاشق تیپ های کلاسیکم نه این جینگیلی ها و خزا
اما جنس مخالفو سابقه دوستی دارم و به نظرم باید باشه تا بچه ها پخته تر باشن و 10 سال دیگه هول نشنو اولین نفر بهش پیشنهاد ازدواج بدن و ازدواج نا موفق داشته باشن
همین ولی فک کنم خیلیا مثه من باشن
پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آزادی محدودیت هاییه که باید رعایت شه چه با تذکر خانواده چه به نظره خوده فرد....

آزادی ای که من خواهانشم کاملا در اختیارم هس گاهی اوقات حتی از نه گفتن مادرم به رفتن به جاهایی که میخوام برم ناراحت نمیشم بلکه شاید خودم رو جای اون بذارم و به این نتیجه برسم که اگه بچه ی خود هم بود نمیذاشتم....

پوشش من همیشه مورده پسنده خانواده ام هس حتی  بعضی وقت ها پدرم میگه : کل خیر اوسطها... ینی خیر همه ی کار ها اینه که میانه رو باشم نه کسی که جانماز آب بکشه و نه کسی که واقعا بد حجاب باشه...

از ارتباط با جنسه مخالف بیزارم چون واقعا نمیتونم یه پسر رو وارد زندگیه شخصیم کنم حتی برای یه لحظه اگرم پسری واقعا دختری دوس داشته باشه هیچ وقت باهاش رفیق نمیشه پس خودم درگیر رابطه های دروغین نمیکنم....

پاسخ
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Łost Đλtλ
be salamatiye azadi ke vase ma faghat ye meidone
عـشـHeartـق یـعنـی:

حـآلـت خــوب بــآشـه!
پاسخ
(15-09-2013، 23:36)longi kosh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما جنس مخالفو سابقه دوستی دارم و به نظرم باید باشه تا بچه ها پخته تر باشن و 10 سال دیگه هول نشنو اولین نفر بهش پیشنهاد ازدواج بدن و ازدواج نا موفق داشته باشن
همین ولی فک کنم خیلیا مثه من باشن

اصلا این حرفتو قبول ندارم!!!!

خیلا رو میشناسم که 100 تا دوست پسر/دختر داشته ولی وقتی ازدواج کرده زندگیش به گند کشیده شده!!!!!!!

اگه الان من با یه پسر باشم و فردا با هاش بهم بزنم از پسرا یه ماهیت مزخرف میاد تو ذهنم که حالا حالا حالا عوضم نمیشه،یا این که خیلی شدید تر باشه به فوبیا تبدیل میشه که به این راحتیا هم قابل درمان نیست
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ازدواج نکنید اگر این نشانه ها را دارید

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان