نقل قول: شما اقای نیکولا فقط توی رویا زندگی میکنی بحث با شما جایی نداره من بخوام بحث کنم در مورد قدرت نظامی ایران اینقدر مستندات
دارم تا شما بری راتو کج کنی و در این مورد دیگه صحبت نکنی ولی شرمندم هم برا من بده هم برا فروم امیدوارم درک کنی
خب مستنداتت رو بذار ببینیم
همه مستندات مبنی بر قدرت مطلقق امریکاست.ما وکمونیسم عرصه نظامی رو باختیم
دیگه استالینی
نیست که امریکا رو تو مشتش بگیره وبا بمب اتم وهزار پروژه قدرتمند بترسونه.دیگه هیتلر نیست که با حمله به انگلیس اونارو سکته بده.ما فقط
راه تهاجم فرهنگی وانقلاب فرهنگی وحمله به وسیله تفرقه به امریکا رو داریم.باجنگ هیچ کس کاری پیش نمی بره.ما باید ذهن مردم امریکا رو
تخریب کنیم.شاید بگید باچه چیزی؟با کمونیسم ما مغز مردم کپیتالیستو تخدیر وتخریب می کنیم .تاحدی این موضوع شد وقضیه وال استریت
بوجود اومد ومردم امریکا بالباس قرمز که نماد جاودان کمونیسته تظاهرات کردن اما امریکایی ها اونا رو کشتن زدند
(فیلماشو که
دیدین)اما این یک صدم از یک حمله به نظام کپیتالیستی است نقشه هایی وجوددارد که لنین واستالین برای نابودی کپیتالیسم کشدن وپیش زمینه آنها فراهمه کافیه جهان یک چشمه از کمونیسم ببینه اونوقت.کمونیسم دنیا رو تسخیر می کنه وما می تونم حکومت شورا ها رو مسلط کنیم آن روز دیر نیست که ما کاخ سفید وواشنگتنو بگیریم وبه کاخی کمونیستی باستاره های سرخ مبدل کنیم وآنجا را در اختیار مردم قرار دهیم.روح مبارز لنین زنده است مثل این جوون امریکایی ما ازهمین اینترنت می
تونیم با کمونیست به اونا حمله کنیم واو تحت تثیر قرار می گیرد وکمونیسم میشه وما با این کار دنیا رو تصرف میکنیم
یک زمانی می رسه که خون رفیق چه نتیجه میده.