امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خواب تخیلی(جالبه بیایین)

245 من یا اصلا خواب نمیبینم،اگه هم ببینم اینطوریه
یه بار خواب بهشت و جهنم ودیدم که همه باید با شیطون میجنگیدند اگه میبردند بهشتی بودند لگه هم میبا ختند میرفتند جهنم
Heart ما دخترا Heart صدامون جــــــیغ  رژامون جـــــیغ   میریم رو اعصاب مثل تــیــــغ
آگهی
من نمیتونم خوابامو اینجا بگم
خانواده نشسته
یه عقرب دارم اسمش زبونه اگه نیشت نزده بدون حسش نبوده
نمی دونم یادم نمی یاد من دیگه واسه دیدن خوابای تخیلی پیر شدم
دیگران را ببخش … نه به خاطرِ اینکه سزاوارِ بخشش اند …
.
به خاطر اینکه: گورِ بابا شون !!!

خواب تخیلی(جالبه بیایین) 4

(12-07-2015، 17:28)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخوابب تخیلی...
خواب دیدم روووی اب وایسادم..ی کوسه زیر پام و منتظر ک من برم داخل اب...یهو زیر پام خالی میشهتوی اب میوفتم...کوسه صورتم رو گاز گرف..
خواب کوسه زیاد میبینم...ن ک خیییلی دوسسششش دارممم(اره جون عمم..!!)

خخخخخخخخخخخخ

(12-07-2015، 21:14)فضول خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چند سالته ؟ Huh Huh Huh Huh

(12-07-2015، 19:59)dordaneh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

245 من یا اصلا خواب نمیبینم،اگه هم ببینم اینطوریه
یه بار خواب بهشت و جهنم ودیدم که همه باید با شیطون میجنگیدند اگه میبردند بهشتی بودند لگه هم میبا ختند میرفتند جهنم

چشمان کور شد تا تونستم بخونم  Big Grin
من  هر شب  از این  خوابا میبینم
مثلا  خواب دیدم  نقی  معمولی و خواهرش  تو  یکی از اتا قای  خونمون نشستن  و دارن  صحبت میکنن که  یهو  یه ادم  گرگ نما بهشون حمله میکنه
کلا  من از این خوابا زیاد میبینم

مریخ بودم
اونجا سیر میکردم درین حد...خخ
 سپاس شده توسط amirff
من کلا آدم بدشانسیم بخاطر همون هروقت خواب میبینم کل بلایای آسمانی تو خواب سرم میاد
یه بارم خواب چهل دزد شکرستانو دیدم
سکوت و صبوري مرا به حساب ضعف و بي کسي ام نگذار
دلم به چيزهايي پاي بند است که تو وفـــايت قد نمي دهد
 سپاس شده توسط amirff
(13-07-2015، 9:40)amirff نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 21:14)فضول خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چند سالته ؟ Huh Huh Huh Huh

هنوز صد سالم نشده  Wink
دیگران را ببخش … نه به خاطرِ اینکه سزاوارِ بخشش اند …
.
به خاطر اینکه: گورِ بابا شون !!!

(12-07-2015، 17:08)amirff نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 17:01)pouya_b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابای بچگیم
خواب دیدم دارم تویه جاده ی خلوت وتاریک راه میرم اونم توی غرب وحشی جالبیش اینجاس جاده اسفالت بود

خوواب دیدم توی یه اتاق تاریک هستم کنار خرس انسوی پرچین باچشای قرمز هرکاری میکردم نمیتونستم به دربرسم منو خیلی کتک زد بیدار شدم دیدم جام خیسه که هیچ بدنم کبود شده بود

خواب دیدم تو مسابقه شنا شرت کردم داشتم اول میشدم یه پلک زدم دیدم از خط گذشتم ولی اخرین نفرم داشتم تو خونه ی قارچیم گریه میکردم که مامانم زد لیوانو شکوند از خواب پریدم

من توبزرگیم خواب تخیلی نمیبینم

خسته نشدی اینقد خواب دیدی ؟

این فقط 1هزارمش بود
گیمر اتش

یوتیوبhttps://www.youtube.com/channel/UCUtcy0MLKNBu_NZutCabIRw

اپاراتhttp://www.aparat.com/pouya_b
معمولا من خواب تخیلی نمیبینم اگرم دیدم پادم نیس بیشتر خنداره بوده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  متن آهنگ حالا وقت خواب نیست علی سورنا
  میخوام عشقمو به شما ثابت کنم ...بیاین تو خیلی جالبه .. سپاسم میدم اقا قبول بیا تو...
  متولد چه ماهی هستی؟بیا جالبه
  آدمک داستان شما!!(ادمک بکشید تا به حرکت دربیاد!!!خیلی جالبه!)
  کدوم ماهی؟بدووووبیاااا جالبه
  عکسی از اتاق خواب الناز شاکردوست✿
  بیایین و اسم دختر پسر از پ بگین لدفا
  دیشب یه خواب خیلی خنده دار دیدم
Video علی پوراحمد با فیلم علمی تخیلی Towards The Future به هالیوود می رود + بهمراه تصاویر
  چرا در خواب عرق می‌کنیم؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: